Ponsarnau: "Estem bé i crec que seguirem bé"

12/05/2019

L'entrenador taronja va comentar després del partit que "Movistar Estudiants és un rival molt complex tàcticament, polivalent, amb molts sistemes, amb detalls que requerixen atenció i sense massa temps per a preparar-ho. Volíem buscar les coses que ens mantingueren en el partit, teníem problemes en el pick and roll però teníem confiança de seguir en el partit. Amb confiança hem anat corregint les coses conforme avançava el partit. Hem anat preparat el partit durant el partit".

 

Sobre l'estat de la plantilla, "som els que som i tractem de fer-ho el millor possible. Hem pogut ficar més Antoine Diot, Rafa Martínez va tenint ritme competitiu i a Josep Port li van a eixir les coses, estic convençut".

 

Sobre el moment actual, "hem de continuar fent coses per a tindre un bon to. Venim de fer un dels millors partit de la temporada i hem de preparar-nos per al que ens ve. Crec que estem bé i crec que continuarem estant bé. El grup està bé, seguix rient-se, fent bromes, però estos dos dies ens vindran bé per a tornar a veure'ns, perquè la dinàmica continue sent bona".


TAGS: