Mike Tobey, jugador de la jornada 32 en la Liga Endesa

12/05/2019

El pivot de Valencia Basket Mike Tobey ha sigut triat Jugador de la Jornada 32 de la Liga Endesa, designació que compartix amb Walter Tavares, tots dos amb 27 crèdits de valoració. Mike és el quart jugador del nostre equip que aconseguix esta designació en l'actual temporada, després de Will Thomas (jornada 3), Bojan Dubljevic (jornada 6) i Matt Thomas (jornada 24).

 

El pivot taronja va ser el braç executor de l'ofensiva valenciana amb un partit quasi perfecte en atac amb 24 punts amb un 8/9 en tirs de dos, 2/2 en triples i 2/2 en tirs lliures. La seua estadística la va completar amb 7 rebots, 5 d'ells en defensa i 2 més en atac, 2 mats i una falta rebuda, per als 27 crèdits de valoració que li suposen la seua primera designació com a Jugador de la Setmana.

 

El jugador taronja va declarar després de conéixer esta designació que “és un honor per a mí, és una cosa positiva que reflectix el bon treball de l'equip. El mèrit és dels meus companys, han fet un gran treball trobant-me en bones posicions, crec que tots els meus punts han vingut després d'una bona jugada de l'equip i jo he tingut l'encert per a finalitzar ficant les cistelles. Estic feliç i significa molt per a mi rebre este reconeixement”.


TAGS: