Sastre: “Estos dos partits ens poden ajudar per a preparar el PlayOff”

15/05/2019

I amb la tornada al treball, les reflexions de l'escorta internacional espanyol Joan Sastre de cara als dos partits, “està bé per a recarregar piles en este moment de la temporada en què portem molta càrrega damunt, ens ha vingut bé per a desconnectar i tornar amb molta força. Es fa rar perquè no sol haver-hi estes parades per a desconnectar, i és especial tornar a veure la gent, amb il·lusió”.

 

La participació del Real Madrid en la Final Four farà que la visita del València Basket a l'equip blanc s'ajorne al dimarts 21 de maig a les 21:00 hores. I el tancament de la Lliga Regular arribarà en la Fonteta el diumenge 26 de maig a les 12:30 hores, amb les entrades a la venda des d'un preu de 20 euros.

 

València Basket afrontarà els dos últims xocs sense transcendència en la classificació, “per la nostra part afrontem estos partits volent acabar amb bones sensacions, són dos tests molt difícils però ens poden ajudar per a preparar-nos per al PlayOff, són dos molt bones proves. És cert que a nivell de classificació no ens juguem res, però volem seguir amb la ratxa, amb les bones sensacions, i seguir així, ells sí es juguen ser líders o quedar segons i això al final del Playoff és molt important, així que esperem que ells aniran a límit”.


TAGS: