Rebeca Cotano renova: “Espere continuar creixent en VBC molts anys més”

16/05/2019

El projecte femení del Valencia Basket, continua donant passos. En tan sols 2 anys, l'equip taronja ha aconseguit l'ascens a Lliga Dia i no sols s'ha consolidat en la màxima categoria nacional, com estipulava la fulla de ruta del club, sinó que ha superat totes les expectatives aconseguint la classificació europea ja en la seua primera temporada a través de l'esforç que jugadores i cos tècnic han exhibit durant tota la temporada. Després de finalitzar la mateixa, l'equip ja ha començat a confeccionar la plantilla de la pròxima, i ara aposta per la continuïtat d'una jugadora que ha sigut clau des que començara l'aventura de l'equip: Rebeca Cotano.

 

La jugadora valenciana és una de què ha disfrutat del senior femení de Valencia Basket des dels seus inicis, sent una peça molt important en els ascensos aconseguits. De fet, Cotano és actualment la segona jugadora que més partits acumula a Valencia Basket amb 116 disputats, sent a més la màxima anotadora del club amb 967 punts.

 

Esta temporada, Rebeca ha donat els seus primers passos per a adaptar-se a la màxima categoria, amitjanant més de 6 minuts en els 23 partits en els va participar en lliga regular, fregant a més el 50% d'encert en tirs de camp.

 

“Estic molt contenta de renovar i espere continuar creixent amb vosaltres molts anys més” deia la protagonista. Amb la continuïtat de Rebeca Cotano, Valencia Basket fa un pas més en la confecció del seu projecte per a la pròxima temporada. Un projecte que ja compta amb María Pina, Anna Gómez, Irene Garí, Meiya Tirera, Tamara Abalde, Marina Lizarazu i l'acabada d'incorporar Raquel Carrera.


TAGS: