Les camisetes de Will Thomas i Anna Gómez ja estan en el museu de L’Alqueria del Basket

16/05/2019

Les camisetes de joc originals de l'ala-pivot Will Thomas i de la base Anna Gómez han sigut incloses en la galeria d'equipaments històrics del museu de L’Alqueria del Basket. Amb la temporada masculina encara en marxa, la camiseta taronja amb el dorsal #10 de Will ha sigut triada per a romandre per sempre en les vitrines situades al costat de l'accés a les pistes d'entrenament de les nostres instal·lacions de bàsquet base. Esta elecció és un reconeixement a la designació de l'ala-pivot nord-americà com a MVP de les Eurocup Finals en les quals Valencia Basket va aconseguir el seu quart títol continental en imposar-se en la final a l'ALBA Berlín.

 

Al costat de l'equipament de Will Thomas descansa ja la camiseta de joc taronja amb el dorsal #4 d'Anna Gómez. En el primer any en l'elit del bàsquet espanyol del nostre primer equip femení, en el qual Valencia Basket es va classificar per primera vegada per a la Copa de la Reina, va arribar a les semifinals de la Liga Dia i es va classificar per a competició europea, la base valenciana ha sigut la jugadora més valorada de l'equip al llarg de la temporada, va ser la millor assistent del torneig en la Lliga Regular i va ser la primera guanyadora del Trofeu a l'Esforç en categoria femenina. Mèrits que han portat al Club a triar la seua camiseta com a representativa del primer projecte femení en l'elit.

 

Sobre este reconeixement, Will Thomas destacava que “significa molt per a mi aparéixer ací al costat d'altres grans jugadors que van arribar abans que jo i ser considerat com un dels bons jugadors que han jugat per a este Club”. L'ala-pivot taronja esperava que el fet que la seua camiseta haja sigut inclosa en el museu de L’Alqueria del Basket “puga servir d'inspiració per als joves que vinguen a entrenar ací. És un honor, el Club li dóna importància a les camisetes dels jugadors que tria perquè les vegen les persones que passen per ací. Significa que eixos jugadors van fer una cosa gran per al Club i espere que servisca per a inspirar als jugadors joves perquè treballen dur i perseguisquen els seus somnis”.

 

Per part seua, Anna Gómez destacava que “esta és la meua casa, és un club increïble, estem treballant molt dur, fent pas a pas i és molt bonic. Que el club done tant suport i que ens vegen com a referents i poder ensenyar-los el que costa arribar ací, perquè treballen dur i entenguen que la seua camiseta pot arribar a estar ací”


TAGS: