Joy Adams renueva: “No puc esperar a crear nous records a Valencia Basket”

17/05/2019

El projecte femení del Valencia Basket, continua donant passos. En tan sols 2 anys, l'equip taronja ha aconseguit l'ascens a Lliga Dia i no sols s'ha consolidat en la màxima categoria nacional, com estipulava la fulla de ruta del club, sinó que ha superat totes les expectatives aconseguint la classificació europea ja en la seua primera temporada a través de l'esforç que jugadores i cos tècnic han exhibit durant tota la temporada. Després de finalitzar la mateixa, l'equip ja ha començat a confeccionar la plantilla de la pròxima, i ara aposta per la continuïtat d'una jugadora que ha tingut un paper importantíssim esta temporada: Joy Adams.

 

La aler americana va tindre una excel·lent experiència en la seua etapa universitària. Va ser una de les jugadores més destacades d'Iona College (on va coincidir amb Marina Lizarazu) i després de finalitzar la seua etapa, va decidir provar sort en el bàsquet espanyol.

 

Arribaria a les nostres competicions de la mà d'Universitat d'Oviedo en Lliga Femenina 2. Allí va destacar especialment, amb uns números de 21.7 punts i 12.5 rebots per partit, amb una valoració de 27.7 per partit. Eixos registres li van valdre per a ser proclamada MVP de la competició. Després de la seua primera temporada, va acceptar la proposta de Nissan Al-Qázeres per a disputar la Lliga Dia i el bot no li va vindre gran. Els seus bons números a Extremadura li van valdre per a ser la sèptima jugadora més valorada de la lliga regular. Enguany amb Valencia Basket, ha amitjanat 6,9 punts i 9,3 de valoració en 26 partits el lliga regular, millorant inclús la seua anotació en playoff, i disputant quasi 20 minuts per partit.

 

“La pròxima temporada torne a València i no puc esperar a crear nous records amb els aficionats de Valencia Basket” deia la protagonista. Amb la continuïtat de Joy Adams, València Basket fa un pas més en la confecció del seu projecte per a la pròxima temporada. Un projecte que ja compta amb María Pina, Anna Gómez, Irene Garí, Meiya Tirera, Tamara Abalde, Marina Lizarazu, Rebeca Cotano i l'acabada d'incorporar Raquel Carrera.


TAGS: