Agraïment a les jugadores de la temporada 18/19

18/05/2019

Valencia Basket vol agrair a les jugadores que no continuaran la pròxima temporada la seua gran professionalitat i treball, especialment a Esther Díaz durant les cinc temporades que ha completat en el senior femení del club, en les que ha sigut un exemple dels valors de la Cultura de l'Esforç i una referència per a tots els integrants de L’Alqueria del Basket.

 

La jugadora valenciana ha viscut des del principi la humilitat del projecte femení, en el que ha col·laborat notablement per a aconseguir que l'equip s'haja situat entre els millors del país. Peça clau de l'ascens a Lliga Femenina 2, va ser importantíssima per a aconseguir la permanència i aconseguir l'històric ascens a Lliga Dia, amb el qual, es va convertir en la primera capitana de la nostra història al màxim nivell, liderant a una plantilla que no podia haver obtingut millor resultat en la seua primera participació.

 

Esther Díaz és a més, la jugadora més veterana del club en partits. 134 acumula ja, sent a més la sexta que més triples ha aconseguit (59) i més punts ha anotat (504). Un clar reflex de la importància de la jugadora, que sempre ha reconegut la Fonteta, molt especialment en el partit final de la temporada davant de Perfumerías Avenida, quan el seu nom es va corejar per tot el pavelló.

 

Així mateix, Valencia Basket vol agrair també el seu esforç i dedicació a Maria Bettencourt. L'escolta portuguesa, no sols va ser una de les jugadores més importants en l'ascens a Lliga Dia, sinó que enguany s'ha multiplicat per a ajudar a l'equip en tots els partits, demostrant el seu nivell de nou. La jugadora internacional, va amitjanar més de 10 punts i 11 de valoració en Lliga 2, i ha jugat més de 15 minuts per partit al màxim nivell. Bettencourt forma part del Top10 històric del club en partits i anotació, sent a més la tercera amb més triples anotats (85). La seua urpa en defensa i el seu encert exterior han enamorat a una Fonteta que l'ha adoptat com una valenciana més durant estes dos temporades.


El club vol agrair també a Tinara Moore i Jori Davis, el seu gran treball en un any històric per al club, en el que han sigut peces determinants per a aconseguir la classificació per a la Copa de la Reina i la quarta plaça amb el premi de la participació a Europa la pròxima temporada. Així com a una Thiama Kamara, que encara que vinculada a Picken Claret esta temporada, també va participar activament en l'ascens a Lliga Dia. El club vol desitjar-li a les cinc jugadores, que sempre seran Família Taronja, molta sort en els seus respectius reptes professionals. Gràcies per tot!


TAGS: