Queralt Casas, tercer reforç taronja: “Tinc moltes ganes de disfrutar en la Fonteta”

22/05/2019

El projecte femení del Valencia Basket, continua donant passos. En tan sols 2 anys, l'equip taronja ha aconseguit l'ascens a Lliga Dia i no sols s'ha consolidat en la màxima categoria nacional, com estipulava la fulla de ruta del club, sinó que ha superat totes les expectatives aconseguint la classificació europea ja en la seua primera temporada a través de l'esforç que jugadores i cos tècnic han exhibit durant tota la temporada.

 

De cara a la segona, el club ha apostat ja per la continuïtat d'Irene Garí, Meiya Tirera, Tamara Abalde, Marina Lizarazu, Rebeca Cotano i Joy Adams, que s'unixen a les jugadores amb contracte María Pina i Anna Gómez i les acabades d'incorporar Raquel Carrera i Leticia Romero. Amb l'objectiu de repetir l'èxit d'esta temporada i intentar continuar evolucionant, Valencia Basket ha aconseguit un acord, pendent de superar la revisió mèdica, amb la jugadora Queralt Casas (1.78, 26 anys) perquè es convertisca en jugadora taronja la pròxima temporada.

 

“Estic molt il·lusionada de formar part d'esta família. Tinc moltes ganes de treballar de valent i que disfrutem tots junts en la Fonteta” deia la protagonista. L'escolta nascuda a Girona, va ser triada en 2012 la segona millor jugadora jove d'Europa, i va debutar amb només 19 anys en la WNBA de la mà de Minnesota Lynx. Internacional en les categories de formació de la selecció, acumula també 41 participacions amb l'absoluta, disputant el passat Mundial de Tenerife i participant esta temporada en les finestres de classificació per a l'Europeu, guanyant-se un buit de nou en l'última llista de Mondelo, junt amb María Pina i Tamara Abalde.

 

Campiona de Lliga Femenina

Queralt ha tingut també un important pas per la competició a què torna. En el seu pas per Rivas Ecópolis, va aconseguir inclús alçar una Copa de la Reina i una Lliga Femenina. Després, ha alternat Eurocup i Eurolliga amb distints equips europeus de màxim nivel i este últim any, ha disputat amb Sopron la Final Four de l’Eurolliga Femenina, amitjanant més de 9 punts per partit.

 

Trajectòria esportiva

2008-10. Segle XXI. (Liga Femenina 2)

2011-12. Basket Zaragoza (Liga Femenina).

2012. Minnesota Lynx (WNBA)

2013-14. Rivas Ecópolis (Liga Femenina y Euroliga).

2014-15. Galatasaray (Liga Turca y Euroliga).

2015-16. Nantes Reze Basket (Liga Francesa).

2016-17. Basket Landes (Liga Francesa y Eurocup).

2018. Carolo Flammes (Liga Francesa y Euroliga).

2018-19. Sopron (Liga Húngara y Euroliga)

Maig 2019. Valencia Basket


TAGS: