Louis Labeyrie, jugador de la jornada 34 en la Liga Endesa

26/05/2019

L'ala-pivot de Valencia Basket Louis Labeyrie ha sigut triat Jugador de la Jornada 34 de la Liga Endesa gràcies als 34 crèdits de valoració que ha obtingut hui en la victòria davant el KIROLBET Baskonia. Louis és el cinqué jugador del nostre equip que aconseguix esta designació en l'actual temporada, després de Will Thomas (jornada 3), Bojan Dubljevic (jornada 6), Matt Thomas (jornada 24) i Mike Tobey (jornada 32).

 

L'interior taronja va ser el jugador més destacat en este encontre amb 23 punts amb un 6/8 en tirs de dos, 2/3 en triples i 5/7 en tirs lliures. La seua estadística la va completar amb 9 rebots, 4 d'ells en defensa i 5 més en atac, 2 assistències, 2 taps i 6 faltes rebudes, per als 34 crèdits de valoració que li suposen la seua primera designació com a Jugador de la Setmana.

 

El jugador taronja es va mostrar després d'esta designació “molt content per la victòria. Volíem aconseguir un triomf així a casa davant un rival d'este nivell i ens hem demostrat que estem en un bon moment ara que arriba el Playoff”. A més, el francés ha reconegut que, ara, “volem més”.

 

Quant a la seua actuació, ha afirmat que “m'he sentit molt bé durant tot el partit. He tractat d'aportar energia en tot moment i els meus companys m'han sabut trobar en bones posicions. El meu bon partit ha sigut un reflex i una conseqüència del bon partit de tot l'equip”.


TAGS: