Fins a 4 taronja brillen a Saragossa preparant l'Eurobasket Women

10/06/2019

Fins a quatre jugadores que formaran part de la segona plantilla de València Basket en la Lliga Dia van brillar este cap de setmana en el Torneig de Saragossa. Tamara Abalde, María Pina i Queralt Casas ho van fer amb Espanya, mentres que Jana Raman ho va fer de forma molt especial amb Bèlgica. Les 3 espanyoles seguixen en la llista de Mondelo, ja de 14.

 

A pesar que la seua selecció, Bèlgica, se'n va anar del torneig com a última classificada, quartes, l'actuació de Jana Raman va ser, sens dubte, la més destacada de l'equip belga. Jana Raman va completar dos grans partits amb 18 punts i 6 rebots, i 13 punts i 9 rebots, destacant en el potent equip belga.

 

Per la seua banda, quant a les espanyoles, María Pina va ser l'única jugadora que va jugar els dos partits amb Espanya, entrant en la prestigiosa rotació de Lucas Model i aportant 4 i 2 punts. Tant Queralt Casas com Tamara Abalde van disputar només un dels partits. En cas de Queralt, anotant dos punts el primer dia, i en el cas de Tamara Abalde, amb 5 punts i 4 rebots en la victòria davant de Bèlgica.

 

Espanya seguix la seua preparació amb la presència de 14 jugadores després del descart de María Conde, llista en què seguixen incloses les 3 jugadores de València Basket. El pròxim cap de setmana, la selecció es desplaçarà a Bèlgica per a jugar precisament i de nou davant de Jana Raman, a més de a Xina i a Canadà.


TAGS: