Valencia Basket agraix a la seua Afició el suport durant tota la temporada

11/06/2019

La temporada 2018-19 va concloure anit per al primer equip masculí del Valencia Basket, i el Club desitja agrair a tota la seua Afició el suport que ha mostrat durant la campanya i de manera molt especial, per l'increïble ambient que ha tingut la Fonteta en els partits eliminatoris d'esta temporada, tant en els dos encontres de les Eurocup Finals com en els tres partits a casa corresponents al Playoff de la Liga Endesa.

 

La gran família taronja va fer en l'inici d'esta temporada una nova mostra de fidelitat i compromís en esgotar per segon any consecutiu els abonaments disponibles per a esta campanya. I l'equip ha pogut comprovar eixe suport tant en els 32 partits oficials disputats a la Fonteta (en els quals ha aconseguit un 87,5% de victòries com a local) com en molts dels desplaçaments que l'equip ha realitzat.

 

La temporada ve marcada per la consecució del seté títol de la història de l'entitat, l'Eurocup 2019, un trofeu que amplia l'avantatge de l'equip taronja com el Club més galardonat d'esta competició amb quatre campionats d'este torneig en les seues vitrines. Al llarg de la temporada, Valencia Basket es va classificar per a una nova fase final de la Copa del Rei. I va mantindre la seua consolidació com un dels millors equips de la Liga Endesa en acabar entre els quatre primers al final de la Lliga Regular per novena vegada en les últimes deu temporades. Un factor pista que va fer bo per a classificar-se per a la seua sisena semifinal de la Liga Endesa en les últimes huit temporades.

 

El club vol agrair tot el suport rebut per les institucions, mitjans de comunicació, patrocinadors i directius i especialment al seu mecenes Juan Roig i a Hortensia Herrero pel seu incansable suport.


TAGS: