Victòries per a les jugadores de Valencia Basket abans del Eurobasket

24/06/2019

Bones sensacions de les jugadores de Valencia Basket abans d'afrontar la cita internacional més important de l'estiu. Les quatre jugadores taronja que participaran en l'Eurobasket 2019 de Letònia, han tingut continuïtat amb la seua selecció en les dos últimes proves de cara al torneig.

 

María Pina, Queralt Casas i Tamara Abalde, les tres representants taronja en la selecció espanyola, ja van participar davant de Suècia aportant 2 punts, 1 punt i un rebot i 3 rebots respectivament, sumant 23 minuts de joc entre les tres jugadores. Encara que no van tindre oportunitat d'anotar, Pina i Abalde van tornar a sumar minuts en la cita d'ahir davant de Gran Bretanya que es va portar la selecció en una estret trobada, mentres que Queralt Casas que va ser la que més va sumar amb 10 minuts de joc, va aportar 1 rebot i 1 robatori.

 

El mateix està ocorrent amb Jana Raman. La nova jugadora taronja és peça clau en la selecció belga, i així ho demostren també les seues estadístiques en estes dos últims partits disputats. 8 punts i 13 de valoració en el primer partit i 9 punts per a 12 de valoració en el segon, van ajudar a Bèlgica a imposar-se per partida doble a Itàlia en dos enfrontaments que van liquidar la preparació de les Cats de cara a la cita letona.

 

La presència i l'evolució de les jugadores internacionals taronja amb les seues respectives seleccions, és un clar reflex de l'evolució del projecte femení, que no deixa de créixer, i farà un pas més amb les quatre jugadores competint amb les millors jugadores europees a partir de dijous que ve a Letònia.


TAGS: