Leticia Romero ja sap el que és treballar en L’Alqueria del Basket

26/06/2019

La jugadora canària, una de les noves incorporacions de Valencia Basket de cara a la pròxima temporada, ha volgut conéixer la instal·lació i aprofitar per a treballar en ella de cara a iniciar la seua nova etapa de la millor forma possible. “He vingut uns dies com primera presa de contacte, m'han fet un tour per la instal·lació, he pogut conéixer els entrenadors, al cos tècnic i entrenar un poc per a estar a punt i començar bé la temporada” explicava.

 

La sensació que ha provocat en ella la casa del bàsquet europeu de formació, no podia ser millor en esta primera presa de contacte. “Trobes molt poques coses semblants a açò, el luxe de tindre tantes pistes disponibles per a entrenar, de comptar amb un gimnàs ací al costat, el pavelló al costat també, la cafeteria… m'ha sorprés prou i són les condicions perfectes per a poder treballar bé com a jugadora i tindre èxit” deia.

 

La jugadora que pot desembolicar-se tant en la posició de base com en la d'escolta, té moltes ganes de lluir de taronja, i esta primera visita només ha incrementat la seua motivació. “Les meues sensacions són les d'arribar i veure tot açò ací, parlar amb els entrenadors, i sentir que tot açò em dóna molta energia, em donen ganes de començar ja realment, acabe d'arribar i ja em vull quedar ací. I sobretot sent il·lusió per la pròxima temporada i tinc moltes ganes de començar ja” reconeixia.

 

Leticia Romero és una de les 5 incorporacions del projecte femení per a la pròxima temporada, junt amb Julia Reisingerova, Jana Raman, Queralt Casas i Raquel Carrera, que esta primera temporada jugarà cedida en RPK Araski.


TAGS: