Així serà la Supercopa Endesa que obrirà a Madrid la pròxima temporada amb Valencia Basket

27/06/2019

La Supercopa Endesa de Madrid ja coneix els seus quatre participants: Real Madrid, campió de la Lliga Endesa, Barça Lassa, campió de la Copa del Rei, València Basket Club, campió de l'Eurocup, i Montakit Fuenlabrada, classificat com a equip amfitrió. El torneig obrirà la temporada 2019-20 el pròxim setembre.

 

La Supercopa Endesa de Madrid ja coneix als quatre equips que lluitaran el pròxim setembre pel primer títol de la temporada 2019-20.

 

El Real Madrid, com a campió de la Lliga Endesa després d'alçar la passada setmana el títol de lliga. Els blancs defendran el títol conquistat a Santiago de Compostel·la.

 

El Barça Lassa aconseguix el seu bitllet com a campió de la Copa del Rei el passat febrer, precisament també en el WiZink Center de Madrid.

 

El València Basket Club completarà la terna de campions en l'esdeveniment amb l'aval del títol de l'Eurocup.

 

Completa la nòmina de participants el Montakit Fuenlabrada com a equip amfitrió. Serà la seua primera participació en la Supercopa Endesa.

 

L'esdeveniment se celebrarà al setembre en el WiZink Center després de l'acord amb la Comunitat de Madrid per a la celebració de la recent Copa del Rei del passat febrer i la pròxima Supercopa Endesa. En ambdós casos, l'Assemblea de l'ACB va acordar la participació com a amfitrió del primer equip de la Comunitat de Madrid en la classificació que no obtinguera el seu bitllet per mèrits esportius.


TAGS: