Raquel Carrera i Rubén Burgos, a per l'Europeu sub20

28/06/2019

Valencia Basket continua tenint protagonisme en les categories de formació de la selecció espanyola. En este cas, tant en la pista com en la banqueta. Hui s'ha donat a conéixer la llista de 17 jugadores que disputaran l'Europeu sub20 en Klatovy (Rep. Txeca) el pròxim mes d'agost, i Raquel Carrera, que ja va ser convocada amb la sub18 i Rubén Burgos, formen part de la citació.

 

Carrera, una de les noves incorporacions taronja que disputarà la seua primera temporada cedida en RPK Araski, començarà la seua preparació cap a l'Europeu de Klatovy amb un repte majúscul en l'horitzó: repetir els èxits de 2017 i 2018 i aconseguir el nové ceptre continental per a Espanya en esta categoria.

 

La concentració s'iniciarà en Ferrol el pròxim 9 de juliol. A Galícia, l'equip disputarà el seu primer torneig de preparació (del 19 al 21 de juliol i amb Rússia, Sèrbia i França com a rivals) i viatjarà fins a Polònia (doble enfrontament davant de les amfitriones) per a mesurar el seu estat de forma abans de l'Europeu.

 

Ja en Klatovy, Espanya s'enfrontarà a Portugal, Sèrbia i Letònia en la primera fase de l'Europeu. En uns hipotètics octaus, les espanyoles podrien veure's les cares amb Bèlgica, Bielorússia, Hongria o Lituània.

 

El cos tècnic, liderat per Eric Surís, tindrà en Rubén Burgos al seu representant taronja. L'entrenador del primer equip de Valencia Basket, tindrà continuïtat en el treball ja realitzat en les anteriors convocatòries.

 

Un exemple més del bon treball que es realitza amb el projecte femení, algo que no passa desapercebut, i té el seu reflex en competició internacional.


TAGS: