Presentem demà dijous en el Parc Central de Bombers la campanya de renovació i venda d'Abonaments

03/07/2019

València Basket Club presentarà la nova campanya de renovació i venda d'abonaments per a la temporada 2019-20 amb el lema “És el teu moment, el nostre moment, tots sumem. Taronja On Fire” en un acte que tindrà lloc el dijous 4 de juliol a les 12:30 hores en el Parc Central de Bombers de València, situat en l'Avinguda de la Plata amb Bomber Ramon Duart, entrada per Bomber Ramon Duart.

 

En la roda de premsa es presentaran els detalls de la nova campanya d'abonaments i del pla de comunicació, en una temporada en què el primer equip masculí disputarà l'Eurolliga i Lliga Endesa en la que el primer equip femení repetirà en la màxima categoria del bàsquet nacional i debutarà a europa jugant l'Eurocup.

 

En este acte estaran presents la jugadora Anna Gómez i el jugador Sam Van Rossom en representació dels primers equips femení i masculí i imatge central de la nova campanya d'abonaments. L'acte estarà presidit per Ángel Francisco Martínez Raga, conseller delegat del València Basket.

 

Camiseta commemorativa per als 50 primers aficionats

Si vols conéixer de primera mà totes les novetats de cara al curs 2019-20, València Basket t'invita que formes part de l'acte del dijous en el Parc Central de Bombers. I a més, el Club obsequiarà als 50 primers aficionats a personar-se en la presentació de la campanya d'abonaments amb una camiseta que lluirà el disseny creat de manera exclusiva per a este esdeveniment.

 

Les oficines del València Basket començaran a atendre sol·licituds de renovació i compra d'abonaments lliures des de demà dijous a les 13 hores, després de la presentació de la campanya.


TAGS: