04/07/2019

València Basket Club ha presentat hui la campanya de renovació i venda d'abonaments per a la temporada 2019-20, una temporada especial per al Club Taronja amb la tornada a l'Eurolliga i per disputar per primera vegada l'Eurocup Women amb l'equip femení. Per a això, es realitzarà un important esforç pressupostari elevant la inversió en els equips professionals per a comptar amb plantilles de nivell competitiu. Un gran esforç que podrà ser possible gràcies a què tots sumem: Mecenes, patrocinadors i abonats del Club.

 

Com cada any, existirà un abonament que englobarà tots els partits del València Basket com a local en la Font de Sant Lluis. El passe d'abonat, que passarà a denominar-se ABONAMENT GLOBAL permetrà assistir a més de 50 partits de basket de màxim nivell en la mateixa temporada. Tots els que el Primer Equip Masculí i Primer Equip Femení disputen en La Fonteta en les competicions nacionals Lliga Endesa i Lliga Dia, i internacionals Eurolliga i Eurocup Women, a més del partit de Presentació i PlayOff.


 

Un esforç compartit per a fer un pas al front

Valencia Basket Club vol donar un impuls als seus projectes esportius. Durant anys, l'afició taronja ha demandat fer un pas més en el creixement com a Club, per a acostar-se als millors equips. És per això que Valencia Basket realitzarà un augment en el seu pressupost esportiu per a les seues plantilles esta temporada.

 

Per això Valencia Basket i la gran Família Taronja, que any rere any esgota els abonaments de La Fonteta, assumiran l'increment pressupostari entre els seus Mecenes, els seus patrocinadors i els seus abonats, sumant esforços.

 

Més de 50 partits amb el teu ABONAMENT GLOBAL

De cara a esta nova temporada, amb l'Abonament Global es podrà disfrutar de 17 partits d'Eurolliga, més els Play-Off si l'equip es classifica. En Lliga Endesa, 17 partits en la lliga regular, a més dels partits de l'eliminatòria pel títol si l'equip entra en Play-off. En Lliga Dia, seran 13 partits, als que sumaríem els possibles de Play-Off i d'Eurocup Women. A més, l'abonament també inclou el partit de Presentació.

 

El lema "És el moment, el nostre moment, tots sumixen! TARONJA ON FIRE" és el triat pel Club per a titular la Campanya d'Abonaments, en el que l'abonats any rere any continuen apostant, perquè tant l'equip masculí com el femení estan realitzant unes grans temporades i tenen el repte de jugar l'Eurolliga i l'Eurocup Women, a més de les màximes competicions nacionals. Sent l'únic club a Espanya amb els seus dos primers equips en la màxima categoria nacional i a Europa. I perquè el Club està davant d'un gran repte esportiu en què necessita la suma de tots per a aconseguir-ho. 


Descàrrega ací el tríptic de la campanyaLES RAONS PER A ABONARTE.- Les principals característiques de la Campanya d'Abonaments 2019-20 són les següents:

 

1.- TOTS JUNTS FEM CRÉIXER AL CLUB:

En esta important decisió de realitzar un creixement en el club, abonar-se serà l'aportació de l'aficionat per a aconseguir arribar a nous objectius. Amb l'abonament, l'aficionat serà part directa d'un projecte que cada any creix en ambició i reptes. València Basket vol que el seu model de club continue creixent i expandint-se i que els seus abonats siguen part d'este camí per a competir en Eurolliga i pels reptes que vindran en el futur.

 

2.- ABONAMENT GLOBAL: Qualitat, Quantitat, Comoditat i Rendibilitat

Un abonament de rècord en quantitat i qualitat, amb el que es poden vore més de 50 partits en La Fonteta des de 160EUR, si tens el Carnet Jove, Universitari o Pensionista. Tots els partits de l'equip masculí i de l'equip femení en Eurolliga, Lliga Endesa, Lliga Dia, Eurocup Women i PlayOff, a més del de Presentació. Des de només 3EUR per partit!

 

3.- ABONAMENT FEMENÍ: Des de 60EUR

Pots adquirir l'Abonament Femení des de 60EUR si tens el Carnet Jove, Universitari o Pensionista. Podràs presenciar tots els partits de Lliga Dia, Eurocup Women i PlayOff que el Primer Equip Femení dispute en La Fonteta. A més, si t'abones abans del període de millora, pots optar a aconseguir un Abonament Global per als dos equips, just durant eixe període.

 

4.- Pagament ajornat en 10 mesos SENSE GASTOS FINANCERS

Una altra de les novetats és que pots ajornar en 10 mesos sense interessos l'import de l'Abonament Global. Els càrrecs seran lineals des del primer pagament, amb un import per mes des de només 16 euros en un abonament de 160EUR (Aplicable a tots els abonaments acollits a Renovació Automàtica) . El Club assumix els gastos financers amb ZERO gastos per a l'abonat.

 

100 abonaments de Cultura de l'Esforç per a estudiants que aproven totes les assignatures... i notable en idiomes!

Reconeixent l'esforç dels estudiants, es becaren als 100 primers jóvens, nascuts entre l'1 de gener de 2001 i el 31 de desembre de 2005, que el pròxim 12 de juliol acrediten en les oficines del Club que han aprovat totes les assignatures del present curs i han obtingut un Notable -com mínim- en idioma estranger. Els acreditats obtindran un abonament de temporada becat per València Basket. Només hauran d'abonar 50 euros com a compromís d'assistència.

 

TABLA DE PREUS ABONAMENT GLOBAL

 

Tipus Abonament

Preus 2019-20

Pagament per mes €

Anell superior

 

 

Grada Fons

200

20

Grada Lateral

230

23

Preferent

330

33

 

Anell inferior

 

 

Canasta

250

25

Tribuna Corba

400

40

Tribuna Lateral

700

70

Tribuna Central

865

86,5

 

 

 

 

 

 

 

Abonaments especials

 

 

Grada Jove

160

16

Pensionistes

160

16

Familiar 3 persones

Desde 540

54

Familiar 4 persones

Desde 680

68

Familiar 5 persones

Desde 730

73

Zona VIP

3.000*

300

VIP Premium Pista

3.500*

350

*Inclou Parking VIP gratuït yi càtering

 

Detall d'abonaments especials

 

Grada Jove.- La Grada Jove manté el preu més assequible de La Fonteta, només 160EUR tota la temporada i tots els partits, en grada fons. Per a poder adquirir-ho s'ha de presentar el Carnet Jove o l'Universitari.

 

Pensionistas.- Si acrediten la situació de Pensionistes, el preu de l'abonament serà de 160EUR per a tota la temporada i tots els partits, en grada fons.

 

Abonament Familiar.- En una família amb tres o quatre membres, el tercer i quart abonat tenen un descompte del 30% de l'abonament, i a partir de la quinta persona, només pagarà 50EUR. Els avantatges de l'Abonament Familiar es poden aplicar sobretot tipus de localitats de l'Abonament Global, excepte en VIP i VIP Premium. Els descomptes són aplicables a persones, membres de la unitat familiar, que tinguen fins a 30 anys i en la mateixa localitat o inferior.

 

Hi ha disponible un abonament per a xiquets i xiquetes de 2 a 9 anys per al servici lúdic de la Cancha Infantil per 45 euros.

 

PREUS ABONAMENT FEMENÍ (Només Lliga Dia i Eurocup Women)

En este tipus d'abonament no es reserva localitat.

 

 

Abonament Femení

Preus
2019-20

Grada

70€

Zona VIP

500€*

*Inclou Pàrquing VIP gratuït i càtering.

Abonaments Femenins especials

 

Carnet Jove

Universitari i Pensionista

60

 

Els posseïdors de l'Abonament Femení poden adquirir l'Abonament Global durant les dates de Millora (23 i 24 de juliol de 2019, si hi ha disponibilitat), abans de que isquen a la venda al públic.


Promocions no acumulables

La promocions no són acumulables i els abonats amb algun tipus de descompte hauran d'assistir o alliberar (i que es venda la seua entrada) un mínim del 80% dels partits masculins per a conservar el descompte en la pròxima temporada.

 

Allibera el teu seient

S'informa que hi ha la possibilitat d'alliberar el seient, o cedir-ho, en el cas de no poder assistir a algun partit, amb beneficis per a la pròxima temporada.

 

Llista d'Interessats

També s'informa que, a causa de l'alta demanda d'abonaments, el Club obrirà una llista per a persones interessades a adquirir nous abonaments, per a atendre les seues necessitats, en cas de tindre disponibilitat. Si vols apuntar-te, vine a oficines, crida al 902.33.00.40 o mana un correu electrònic a entradas@valenciabasket.com

 

Renovació Automàtica

Els posseïdors d'abonaments amb la modalitat de pagament ajornat, si arribat el 19 de juliol no han comunicat el contrari, el Club procedirà a renovar l'abonament en les condicions anunciades.

 

SERVICI D'INFORMACIÓ A l'AFICIONAT: WHATSAPP TARONJA

Tots els aficionats que no estiguen encara, podran subscriure's al servici de comunicació del Club: el Whatsapp Taronja. Rebran gratuïtament informació dels pròxims partits, fitxatges i novetats que es produïsquen en el València Basket. Per a donar-se d'alta en el servici, han de memoritzar en l'agenda del seu mòbil el telèfon 615.151.102 i enviar un missatge de Whatsapp indicant que desitgen rebre informació. Poden sol·licitar este servici els abonats i aficionats que ho desitgen.

 


CALENDARI DE LA CAMPANYA D’ABONAMENTS 2019-20

·       Fins el 19 de juliol

- Periodo de renovación para abonados y venta abonos libres

·       23 i 24 de juliol                          

- Dia de millora per a abonats.

- Els aficionats amb Abonament Femení, en estes dates podran adquirir l'Abonament Combinat (si hi ha disponibilitat)

·       Des del 25 de juliol         

- Venta d’abonaments lliures per a tots els aficionats

 

LLOCS DE RENOVACIÓ I VENDA D’ABONAMENTS

-        Telèfon de l’Abonat 902 33 00 40

Totes les gestions per a abonar-se i renovar es poden realitzar a través d'esta línia telefònica en horari d'oficina i còmodament des de qualsevol part, excepte per a la millora de localitat.

·       Oficina Virtual www.valenciabasket.com

A través de la web es pot renovar, comprar i millorar un abonament. El club confirma l'operació al correu de l'aficionat.

·       Oficines del club

En ampli horari de dilluns a divendres, de 9:30 a 14:00 h. i de 16:00 a 20:00 hores (Del 29 de juliol a l'1 de setembre, de 9 a 15 hores)

TAGS: