Divendres 12 arriba l’octava edició dels Abonaments de Cultura de l’Esforç per a bons estudiants

05/07/2019

Divendres que ve 12 de juliol arranca l'octava edició de la beca de la Cultura de l'Esforç en els abonaments per a estudiants. Des de l'obertura de les oficines a les 9:30 hores, s'atorgaran 100 abonaments als primers alumnes que justifiquen que han aprovat totes les assignatures del curs que acabem d'acabar i amb un notable en idiomes.

 

Reconeixent l'esforç dels estudiants, es becaren als 100 primers jóvens, nascuts entre l'1 de gener de 2001 i el 31 de desembre de 2005, que el pròxim 12 de juliol acrediten en les oficines del Club que han aprovat totes les assignatures del present curs i han obtingut un Notable -com mínim- en idioma estranger. Els acreditats obtindran un abonament de temporada becat per València Basket. Només hauran d'abonar 50 euros com a compromís d'assistència.

 

Abonament per 50 euros

Com a premi al seu esforç durant el curs, els 100 primers jóvens que acudisquen a les Oficines per a acollir-se a esta iniciativa podran disfrutar de tots els partits que es disputen en la Fonteta, tant del primer equip masculí com del primer equip femení, des de tan sols 50 euros, quantitat simbòlica com a compromís d'assistència.


TAGS: