Aaron Doornekamp, un any més com a taronja: “Anem a ser competitius”

08/07/2019

L’aler canadenc seguirà un any més defenent la camiseta de València Basket després d'arribar a un acord per a la seua renovació. Doornekamp, líder taronja en l'estadística del +/- la passada temporada en la Lliga Endesa i guanyador de dos títols com taronja, complirà el seu tercer any en el club després de la seua incorporació a l'estiu de 2017 procedent d'Iberostar Tenerife.

 

Treball i eficiència en pista València Basket valora l'excel·lent treball del jugador canadenc, millor jugador de València Basket de la Lliga Endesa en el +/- amb 3.8 punts, estadística que valora l'impacte d'un jugador en el marcador del partit durant els seus minuts en pista.

 

Dos títols en dos anys

En les dos primeres temporada d'Aaron Doornekamp a València Basket, el club taronja ha aconseguit dos títols, el primer la Supercopa Endesa al poc d'arribar, en 2017, conquistada en Las Palmas de Gran Canària. El segon títol va arribar la temporada passada amb la conquista de la 7Days Eurocup en la Fonteta davant de l'Alba Berlín.

 

En les seues dos primeres temproadas com a jugador taronja, Aaron Doornekamp acumula un total de 134 partits, 77 en la Lliga Endesa, 23 en Eurocup, 30 en Eurolliga, 2 en Copa del Rei i 2 en Supercopa.

 

El jugador canadenc va comentar que "òbviament era la nostra prioritat. La meua família i jo estem molt feliços ací, és un gran club, un gran grup de xics i estic molt emocionat de cara a la pròxima temporada”.

 

Sobre les perspectives per al nou any “tenim diversos jugadors que seguixen la pròxima temporada i jo crec que farem un equip molt competitiu, tenim una bona cultura. L'Eurolliga és la millor competició d'Europa i estem tots emocionats per l'oportunitat de disputar-la, sabem que serà dur, però crec que els xics estan treballant molt dur i estarem preparats"

 

Trajectòria esportiva

High School. Ernestown Secondary School (Canadá).

2004-09. Carleton University (Canadá).

2009-12. JuveCaserta (Italia). Lega.

2012-13. No juega por lesión.

2013-14. New Yorker Phantoms Braunschweig (Alemania). Bundesliga.

2014-16. Fraport Skyliners Frankfurt (Alemania). Bundesliga

2016-17. Iberostar Tenerife. Liga Endesa

2017-XX. Valencia Basket. Liga Endesa

TAGS: