Els jugadors de Valencia Basket creixen amb la selecció

08/07/2019

Cap de setmana productiu per als jugadors de Valencia Basket internacionals amb Espanya més enllà de les jugadores de l'equip Lliga Dia que es van proclamar campiones d'Europa. Tant Lorena Segura com Josep Puerto, van sumar importants minuts amb els seus respectius equips, exhibint una bona evolució.

 

Lorena Segura va ser peça clau en el subcampionat de la selecció espanyola sub 19 en el prestigiós torneig preparatori de Barakaldo. 19 minuts va jugar la valenciana en les semis enfront d'Ucraïna, anotant a més 4 punts per a col·laborar en la victòria. En la final, no es va poder guanyar a Euskadi, amb jugadores com Izaskun García, Cristina Molinuevo, Sara Iparragirre o María Asurmendi, amb molts partits d'experiència en Lliga DIA, però la sub19 va competir, deixant bona imatge.

 

També va tindre una participació important Josep Puerto en el torneig amistós de Tel Aviv amb la selecció sub20. 11 punts va aportar el valencià davant de Lituània en el debut que es va saldar amb victòria, xifra que va repetir davant de Croàcia en el segon partit, en el que la selecció també va véncer amb solvència. En l'últim partit del torneig, es va imposar la selecció local, però Puerto també va aportar 5 punts amb 6 de valoració en un partit en què es va competir fins al final.

 

Ambdós continuen creixent i sent peces importants dels seus respectius equips, en els quals encara s'han de realitzar descartes abans d'afrontar les principals cites europees de l'estiu.

 

 

 

 


TAGS: