María Pina: “Estic molt feliç amb el que hem fet. Ha sigut increïble”

09/07/2019

La jugadora valenciana ha arribat este matí a València després d'aconseguir una històrica medalla d'or en l'Eurobasket. María Pina, lluïa orgullosa la seua medalla davant dels mitjans de comunicació i aficionats que l'han rebut en l'estació, posant en valor una gesta que significa el tancament perfecte a una temporada per al record. La de la seua tornada a casa, la de la tornada de València a l'elit del bàsquet nacional amb grans resultats, i la de la seua tornada a la selecció.

 

“Cada vegada vénen més bons records amb les hores, cada vegada estic més contenta, més feliç, amb el que ha fet la selecció i amb com ha treballat l'equip en la concentració” deia. No ha sigut un torneig fàcil, tal com diuen els resultats, i el grup ha hagut de barallar al màxim per l'or. “Ha sigut genial. Els partits de la fase de grups han sigut difícils, després el partit de quarts pareix pel resultat que fóra fàcil però ens va costar moltíssim, la semifinal va ser increïble, y la final de nou més abultada però amb una emoció increïble també” deia.

 

Encara que centrada en la competició, la jugadora no s'ha oblidat del club que l'ha ajudat a tornar. “La meua temporada amb Valencia Basket ha estat molt present tots els dies que he estat allí. Tenia la meua energia posada en allò, però sé que tinc contracte amb el club, que ells estaven molt pendents, que volien que tornara sana i salva, i així estic. I ara necessite descansar un poc, però prompte ens posarem a recuperar forma per a la temporada tan bonica que ens espera” explicava.

 

Després de l'èxit a Belgrad, Pina vol més. “No es cansen, és increïble l'ambició i el compromís que tenen totes les jugadores, tant les que ja estaven com les noves que hem vingut. Crec que ara totes necessitem descansar, en les nostres respectives temporades, i després a pensar ja a Tòquio, que és l'olimpíada de l'any que ve”.


TAGS: