Una temporada històrica de taronja que val un or europeu

10/07/2019

Tres taronja proclamant-se campiones d'Europa. Un fet històric, si és possible més, per repetir-se respecte a l'última competició europea, algo que no ocorria des de 1991. I la triple presència, no és casualitat. Dos de les tres jugadores, han trobat en la seua arribada a Valencia Basket el que és necessari per a exhibir la seua millor versió, fet que les ha favorit l'oportunitat.

 

Els números de María Pina no enganyen. La valenciana ha sigut una de les referències de l'equip en la seua primera aventura en la Lliga Dia. El fet de ser clau li ha ajudat a viure un torneig per al record. “L’experiència ha sigut increïble, estic molt feliç per com ha anat tot. Em sent privilegiada per haver pertangut a este equip. La meua temporada a València m'ha servit per a estar ací i omplir-me de confiança. Em fa feliç que siguem 3 del club, i així s'assenten orgullosos” deia.

 

Tamara Abalde compartia la seua opinió. “He disfrutat moltíssim de l'Eurobasket, ha sigut un campionat increïble, jugant realment bé, anant de menys a més com a equip, creixent en els partits clau. L'experiència i la maduresa m'han ajudat a viure-ho d'una altra forma, i ho he disfrutat com mai. La gran temporada que vam fer amb Valencia Basket m'ha ajudat moltíssim, a estar en eixa llista primer i a poder entrar en l'equip finalment després, i viure eixa experiència” comentava.

 

El cas de Queralt Casas és diferent. La catalana, una habitual amb la selecció, acaba d'aterrar. Però les ganes de vestir-se de taronja s'han incrementat després del torneig. “Amb Pina i Tamara hem estat centrades, però sí que hem parlat de València i la veritat és que ja ho sabia, però parlant amb elles crec encara més que estaré molt feliç allí, en la ciutat i en el club. Tinc moltes ganes. Ara necessite desconnectar, però si pense a València, tinc moltes ganes d'afrontar la temporada i tornar a compartir pista amb elles. Ja ho vaig fer amb Pina a Saragossa i estic molt contenta de repetir ara” explicava.

 

Per a ella l'experiència ha sigut també molt especial. “Ha sigut una molt bona experiència, com cada estiu que he tingut la sort. És un honor i un orgull. Estem malacostumant-nos a guanyar medalles, però cada vegada costa més i li donem més valor. És una pasada” concloïa.


TAGS: