Arranca l’última setmana de renovació preferent d’abonaments 19-20 de Valencia Basket

14/07/2019

Des de demà dilluns, entrem en l'última setmana lectiva de renovació preferent de l'abonament de València Basket per a la temporada 2019-20, una temporada especial per al Club Taronja amb la tornada a l'Eurolliga i per disputar per primera vegada l'Eurocup Women amb l'equip femení. Fins a les 20 hores de divendres que ve 19 de juliol, pots renovar la teua confiança de forma preferent de cara a la pròxima temporada.

 

Recorda que esta temporada, el passe d'abonat, passa a denominar-se ABONAMENT GLOBAL i permetrà, des de 160 euros, assistir a més de 50 partits de basket de màxim nivell en la mateixa temporada. Tots els que el Primer Equip Masculí i Primer Equip Femení disputen en La Fonteta en les competicions nacionals Lliga Endesa i Lliga Dia, i internacionals Eurolliga i Eurocup Women, a més del partit de Presentació i PlayOff.

 

A més de l'abonament global, pots renovar el teu ABONAMENT FEMENÍ des de 60 euros si tens el Carnet Jove, Universitari o Pensionista. Podràs presenciar tots els partits de Lliga Dia, Eurocup Women i PlayOff que el Primer Equip Femení dispute en La Fonteta. A més, si t'abones o renoves abans del període de millora, pots optar a aconseguir un Abonament Global per als dos equips, just durant eixe període.

 

Accedix a la teua zona personal per a realitzar la renovació punxant en este enllaç. Si tens dubtes sobre els distints preus, pots consultar-los en el tríptic de la campanya, en este enllaç.

 

Justo a continuació, la millora de localitats 23 i 24 de juliol Una vegada renovat el teu abonament, podràs accedir a la millora de localitats a partir del dimarts 23 i el dimecres 24 de juliol. La dita millora es realitzarà o de forma presencial o a través de la nostra pàgina web.

 

Venda lliure, 25 de juliol

Una vegada completades les millores de localitat, el dijous 25 de juliol serà el dia en què isquen a la venda els abonaments que no hagen sigut renovats pels abonats durant el seu període preferent.


TAGS: