Valencia Basket i Luanvi presenten les equipaciones 2019/20 en els Cines del Centro Comercial MN4

17/07/2019

València Basket Club i la firma valenciana Luanvi presentaran les equipaciones de joc que tots els equips de l'entitat taronja lluiran durant la temporada 2019- 20 en un acte que tindrà lloc el dijous 18 de juliol a les 19:30 hores en els Cines Del Centre Comercial MN4.

 

Un espai amb tanta màgia com ho és la sala d'un cine ha sigut l'ha sigut l'escenari triat en esta ocasió perquè els jugadors i les jugadores de València Basket ensenyen per primera vegada les noves equipaciones de joc que Luanvi ha preparat per a la temporada 2019-20. Els primers equips del club estaran representats per Alberto Abalde quant a la representació masculina, i Rebeca Cotano quant a la representació femenina. Junt amb ells, una important representació de jugadors i jugadores de L’Alqueria del Basket, completaran la col·lecció. Per part del Club no faltaran a la cita el president Vicente Solá, el conseller delegat Paco Raga i bona part de la directiva del Valencia Basket.

 

Necessària invitació

Degut al que limita de l'aforament, en esta ocasió serà necessari comptar amb invitació per a poder assistir a l'acte de presentació de les noves equipaciones.


TAGS: