Quino Colom completa el seu fitxatge amb València Basket per a les dos pròximes temporades

20/07/2019

Quino Colom (1.88m, Andorra la Vella, 01/11/1988, 30 anys) ja és oficialment nou jugador de València Basket després de completar la revisió mèdica i física durant el dia de hui. Colom s'incorpora a la disciplina taronja per a les dos pròximes temporades, fins al 30 de juny de 2021, més una tercera temporada opcional.

 

Revisió en l'Hospital IMED

El jugador andorrà ha passat la revisió mèdica en l'Hospital IMED a càrrec dels servicis mèdics del club, amb resultat satisfactori.

 

Quino Colom compta amb experiència Euroleague, Lliga Endesa i Selecció Espanyola, amb la que ha sigut inclòs en la llista de 16 jugadors per al Mundial del Xina i procedix del conjunt turc del Bahcesehir, en el que va amitjanar 15 punts i 6 assistències la passada temporada.

 

Internacional amb Espanya tant absolut com de formació

Colom ha sigut part de l'equip espanyol que brillantment ha aconseguit la classificació per al mundial de Xina, sent el base titular i brúixola en una gran quantitat de partits del conjunt de Sergio Scariolo.

 

En la fase definitiva de classificació, Quino Colom ha sigut el màxim anotador i assistent d'Espanya amb mitges de 13.7 punts i 4.8 assistències en només 23 minuts de mitja en els 12 partits disputats.


TAGS: