La botiga taronja, oberta per vacances

29/07/2019

Les botigues oficials del València Basket mantindran les seues portes obertes durant el mes d'agost encara que ho faran amb alguns canvis. L'establiment de la Fonteta passarà des de hui i fins al 30 d'agost a comprimir la seua jornada de les 9:00h fins a les 15:00h de dilluns a divendres. La botiga de L’Alqueria del Basket, per la seua banda, mantindrà el seu horari habitual.

 

Les instal·lacions del València Basket no baixaran d'activitat durant el pròxim mes, per tant, els aficionats podran accedir a la botiga de dilluns a divendres de 9:00h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h. Hi ha la possibilitat que en determinades jornades poguera ampliar-se este horari segons l'activitat del dia. El mateix ocorrerà amb els caps de setmana. En cas d'haver-hi actes o esdeveniments programats en L’Alqueria del Basket, la botiga estarà oberta al públic en l'horari en què es duguen a terme les dites activitats.

 

A partir del dilluns 2 de setembre, la botiga de la Fonteta recuperarà la seua jornada d'obertura habitual de 9:30h a 14:00h i de 16h a 20h.


TAGS: