Cleanity, nou patrocinador del Valencia Basket

30/07/2019

Valencia Basket ha arribat a un acord amb la companyia valenciana Cleanity perquè es convertisca en patrocinador del club taronja durant la temporada 2019-20, per la qual cosa esta empresa especialitzada en solucions de neteja i higiene en el sector industrial s'unix i amplia la gran família de patrocinadors i col·laboradors del Club.

 

L'acord ha sigut rubricat en les oficines de Cleanity a Xest per Mariam Burdeos, directora general de Cleanity i per Paco Raga, conseller delegat de Valencia Basket.

 

El logotip del nou patrocinador taronja apareixerà en diversos suports, incloent la publicitat estàtica i en els bàners LED entre altres. La seua aposta per Valencia Basket naix amb vocació de prestar el seu suport als dos equips professionals del nostre Club, per la qual cosa Cleanity tindrà presència en els partits tant del primer equip masculí com del primer equip femení, que esta temporada s'estrena en competicions europees.

 

El conseller delegat de Valencia Basket, Paco Raga, assenyalava després de la signatura que “estem encantats que Cleanity s'unisca la família de patrocinadors del nostre Club i que ens acompanye en el nostre camí, començant per la il·lusionant temporada que se'ns presenta”. Per la seua part Mariam Burdeos, directora general de Cleanity, comentava que “estem molt contents de donar suport al club Valencia Basket amb el qual ens sentim reflectits per compartir la mateixa filosofia de la cultura de l'esforç i valors. Li desitgem tot l'èxit en la nova temporada en la qual li acompanyarem per primera vegada com a patrocinadors”

 

El nou patrocinador taronja va nàixer el 2006 amb el propòsit de millorar la qualitat de vida de les persones garantint la neteja, la seguretat alimentària i la salut oferint per a això solucions d'higiene industrial personalitzades. Unes respostes que no es queden només en la fabricació i distribució d'un ampli catàleg de productes com a desinfectants, desgreixadors, netejadors, abrillantadors o sabons per a la higiene personal. Cleanity oferix un procés de 360é que assegura una solució idònia per a cada cas elaborant un pla de neteja, formar l'equip adequat i millorar este procés circular de manera permanent per a assegurar la satisfacció del client.


TAGS: