El Jr. NBA Camp completa el seu primer entrenament en L’Alqueria

31/07/2019

Els 20 xics i xiques del Europe & Middle East Training Camp del Jr NBA Global Championship ja han trepitjat el parquet de L’Alqueria del Basket en la que ha sigut la seua primera presa de contacte entre ells. Durant els pròxims tres dies, joves de tota Europa i Orient Mitjà s'entrenaran en les instal·lacions del Valencia Basket per a preparar-se per al campionat final que tindrà lloc a Orlando la setmana que ve.

 

Durant esta primer mati de treball, els jugadors de 13 i 14 anys s'han fet les fotos oficials del campus per equips i nacionalitats. A continuació, els dos equips han realitzat un escalfament conjunt dirigit per Francisco García. Després, cadascun dels equips ha pres una de les pistes de L’Alqueria del Basket per a realitzar el primer entrenament a les ordres dels seus entrenadors.

 

L'equip masculí estarà dirigit en esta ocasió pels entrenadors Petar Marinkovic (Rússia) i Robin Foniok (República Txeca) i el grup de xiques l'entrenen Teijo Sandvik (Finlàndia) i Freddy Umbelina (Portugal). Al staff tècnic de les seleccions per a este Europe & Middle East Training Camp s'han unit dos fisioterapeutes valencians: Pedro Lizondo i Carles Santonja. Les seleccions tornaran esta vesprada a L’Alqueria del Basket per a la seua segona sessió d'entrenament del dia.

 

XIQUES

XICS

Ines Goryanova (ING)

Grigorii Kushneruk (RUS)

Elsa Lemmila (FIN)

Nemanja Sarenac (SER)

Erika Carr Ramos (QAT)

Hugo Von Rosen (SUE)

Tina Grausa (LET)

Elias Suramo (FIN)

Tamara Romcevic (SER)

Tomas Zelenskijj (LIT)

Jaya Michel (FRA)

Domonkos Szalay (HUN)

Eva Pernavaite (LIT)

Krisjanis Aboltins (LET)

Ugne Sirtautaite (LIT)

Gabriele Kavosh (ITA)

Ekaterina Tsivtsivadze (GEO)

Noah Myers (ING)

Emma Arca (ITA)

Rokas Civilis (LIT)

 


TAGS: