El Jr. NBA Training Camp visita la ciutat de València

01/08/2019

No tot és bàsquet. Els xics i xiques del Europe & Middle East Training Camp del Jr. NBA Global Championship han deixat de banda els balons i les instal·lacions de L’Alqueria del Basket per a disfrutar de les altres múltiples ofertes turístiques que existixen a la ciutat de València.

 

Durant la vesprada de hui i després d'una intensa demà d'entrenaments, un autobús ha arreplegat en l'hotel als 20 jóvens de 13 i 14 anys amb tot el staff del Jr. NBA per a portar-los al centre històric, on han fet un tour a peu. Han pogut veure els principals atractius de la ciutat com les Torres de Serrano, la plaça de la Mare de Déu amb la Basílica, la plaça de la Reina amb la Catedral o l'Ajuntament, entre altres.

 

A continuació, l'expedició ha pujat novament a l'autobús per a dirigir-se a la zona del port i el passeig marítim de València. Una vegada allí han acabat la vesprada jugant un partit de vóley platja tant jugadors com el staff tancant una divertida jornada.

 

La ciutat de València es convertix així en l'escenari ideal de l'últim ‘stage’ de l'Europe & Middle East Training Camp abans del Jr. NBA Global Championship que se celebra la setmana que ve en Orland. Una comunió perfecta de bàsquet, cultura i sol perquè els jugadors es preparen bé i recarreguen piles per al campionat del món.


TAGS: