Marc García i Julio Galcerán, campions d'Europa U18M amb la Selecció Espanyola

04/08/2019

El jugador del júnior A Marc García i el recuperador del primer equip masculí Julio Galcerán s'han proclamat esta nit campions d'Europa U18M com a membres de l'equip nacional júnior que s'ha imposat a Turquia en la final per 57-53 en Volos (Grècia).

 

El base taronja Marc García va col·laborar al triomf espanyol amb 4 rebots i una recuperació en un partit decisiu en el qual va disposar de 14 minuts sobre la pista. Al llarg de tot el torneig els seus números han sigut de 4,4 punts, 1,7 rebots, 1,4 assistències i una recuperació per a 5,7 de valoració en 16,5 minuts de mitjana.

 

Un altre home del Valencia Basket s'ha penjat la medalla en este torneig júnior. Julio Galcerán ha format part del cos tècnic del seleccionador Javier Zamora com a preparador físic. El base de L’Alqueria del Basket Guillem Ferrando va formar part de la convocatòria inicial per a este torneig, però finalment va ser un dels jugadors descartats i no va tindre espai en els dotze definitius.

 

Les aconseguides esta nit eleven a sis la collita de medalles per al Valencia Basket en l’Estiu Taronja de seleccions nacionals. Als dos ors d'esta nit cal afegir els altres tres aconseguits en l'Eurobasket Femení (María Pina, Tamara Abalde i Queralt Casas) i la medalla de plata que Josep Puerto es va penjar en l'Eurobasket U20M.


TAGS: