Marina Lizarazu supera les proves mèdiques i començarà la pretemporada amb l'equip

09/08/2019

La base madrilenya Marina Lizarazu (1.72, Madrid, 10/01/1995, 24 anys) ha superat amb èxit les proves mèdiques que se li han realitzat este matí en l'hospital IMED València, abans de l'inici de la pretemporada.

 

La jugadora va renovar este estiu amb el València Basket després d'haver estat un any sense jugar a causa de la lesió que va patir en la pretemporada 2018-19, fa ara quasi un any. Marina va ser intervinguda i dos setmanes després de l'operació va començar amb la seua recuperació individual al marge de la temporada de l'equip femení, que s'ha prolongat fins a la recta final de l'estiu. Tot amb l'objectiu de poder estar a punt i arribar a temps a la pretemporada 2019-20.

 

Marina: “Pareix que tot va bé i que estaré preparada per a començar la pretemporada junt amb tot el grup”

 

La jugadora del València Basket ha confessat després de superar la revisió mèdica que “ha sigut un any molt diferent i molt dur, amb molt treball darrere. No sols meu sinó de tot el staff tècnic i de molta gent. Pareix que tot va bé i que estaré preparada per a començar la pretemporada junt amb el grup”.

 

Després de tot este temps veient les seues companyes des de fora, sent “moltíssimes ganes i moltíssima il·lusió” per tornar: “Serà un any nou, començar un poc de zero. Amb ganes de treballar amb el grup ja perquè he fet molt treball individual i més solitari durant la resta de l'any. Amb ganes de sentir-me part de l'equip”.

 

Respecte a les expectatives d'una campanya en què jugaran també Eurocup Women, Marina ha indicat que “crec que estem totes molt il·lusionades i amb ganes de començar esta doble competició i de donar-ho tot per a aconseguir el màxim de victòries posibles”.


TAGS: