Motum: “Sóc un jugador versàtil, faré el que faça falta per a ajudar l'equip a guanyar”

15/08/2019

L'ala-pivot Brock Motum ha arribat esta vesprada a la nostra ciutat després d'un viatge de més d'un dia des que partira des del seu Brisbane natal. Pese al lògic cansament, el nou jugador taronja es mostrava “molt feliç d'estar a València. He tingut un bon estiu però estic realment emocionat per començar ací a València, començar a entrenar i conéixer als meus nous companys”.

 

Preguntat sobre el que pot aportar a l'equip, Motum responia que es considera “un jugador versàtil, puc jugar tant obert com a molt més interior. Puc anotar si és necessari. Espere poder fer tot el que faça falta per a ajudar l'equip a guanyar”.

 

L'ala-pivot australià comentava que “cada vegada que m'he enfrontat a equips espanyols en l'Eurolliga he gaudit molt amb l'estil de joc que ells tenen. Estava desitjant poder jugar en l'ACB i poder jugar l'Eurolliga amb un equip espanyol. I puc fer tot això a València”.

 

Motum és ambiciós de cara al curs que està a poc més d'un mes de començar: “Cada vegada que comences una temporada ho fas amb l'esperança de guanyar tots els partits possibles. En la Liga Endesa volem ser molt competitius i poder ser candidats a estar a dalt. I a partir d'ací vorem com va, però sempre vull apuntar alt a l'inici de la temporada”.


TAGS: