Matí de revisions mèdiques en IMED València

16/08/2019

Amb l'inici de la pretemporada per als nostres equips professionals programada per al dilluns de la setmana vinent, l'activitat ha sigut frenètica este matí a l'hospital IMED València, proveïdor mèdic oficial del Valencia Basket. Per allí han anat passant des de primera hora del matí els jugadors Sam Van Rossom, Aaron Doornekamp, Mike Tobey i Brock Motum i les jugadores Tamara Abalde i Jana Raman per a sotmetre's a les tradicionals revisions mèdiques prèvies a l'inici de l'activitat esportiva, controlades pels doctors del València Basket Dr. Ignacio Muñoz i Dr. Álvaro Sala.

 

Després de realitzar-se les analítiques en el propi centre hospitalari, els sis protagonistes han anat pujant escalonadament a la desena planta de IMED València per a sotmetre's a les proves cardiológicas i d'esforç baix la supervisió del Dr. Óscar Fabregat.

 

En el cas de les dues noves incorporacions, l'ala-pivot australià Brock Motum i l'aler belga Jana Raman, superar amb èxit esta revisió mèdica serà l'últim pas per a concretar els seus fitxatges.


TAGS: