Jana Raman supera les proves mèdiques i confirma el seu fitxatge

20/08/2019

La jugadora belga Jana Raman (1.88, Gant, 15/02/1991, 28 anys) ha superat la revisió mèdica realitzada en l'Hospital IMED València per a convertir-se en jugadora del València Basket per a la pròxima temporada.

 

L'ala-pívot complirà el seu segon any a Espanya després d'haver liderat durant una temporada al Picken Claret en Lliga Femenina 2 sent la jugadora més valorada del seu grup en la categoria (22.81 per partit). Anteriorment va destacar en la lliga belga disputant també amb el seu equip l'Eurocup Women. A més de la seua experiència internacional de club, Raman és una fixa en la selecció absoluta del seu país amb què va aconseguir el quart lloc el Mundial de Tenerife 2018 i este estiu ha acabat en la quinta posició de l'Eurobasket femení.

 

Jana Raman: “Vull començar bé la pretemporada i així que podem aconseguir bons resultats esta temporada”


La nova jugadora del València Basket va admetre després de passar les proves mèdiques que “em sent genial formant part d'este equip. Vull començar bé la pretemporada i així espere que podem aconseguir bons resultats esta temporada”.

  

Les expectatives de la belga estan posades a veure on està el sostre de l'equip: “Espere simplement fer-ho el millor possible, donar-ho tot i veure on ens porta això”. Individualment, “crec que normalment aporte energia als equips i en este espere el mateix, portar molta energia i oferir bons minuts en la pista”.


TAGS: