Anna Gómez, Irene Garí i María Pina, capitanes en el segon projecte de Liga Dia

22/08/2019

El segon projecte de Valencia Basket per a la Lliga Dia, ja té capitanes que lideren a l'equip per a assentar-se en l'elit del bàsquet nacional i tractar de competir novament contra els millors equips del país, i per primera vegada, del continent.

 

Anna Gómez, serà la primera capitana de l'equip taronja. La jugadora valenciana, prendrà el relleu d'Esther Díaz. La base d'Alfara ha sigut peça clau des que aterrara en el club. No sols ha disputat tots els partits, per a un total de 32 entre Lliga Dia, Copa de la Reina i Playoff, sinó que a més ha donat un pas avant per a en els seus més de 33 minuts per partit, amitjanar els millors números de la seua carrera. 7,6 punts, 6,5 rebots i 6,1 assistències per a 14,5 de valoració en lliga regular, són les xifres que l'han convertit en una de les jugadores més destacades de la competició. “És un orgull vindre a la teua ciutat, jugar a Valencia Basket i a més ser capitana d'este equip. Intentaré ajudar a la comunicació entre cos tècnic i jugadores, però veient a l'equip, no crec que faça falta que influïsca molt” deia la jugadora.

 

Junt amb ella, repetiran Irene Garí i María Pina per a completar el trio de capitanes. La aler valenciana, que es va incorporar a la disciplina de Valencia Basket per a ajudar a aconseguir el repte de l'ascens a la màxima categoria, i també ha sigut part important dels èxits aconseguits la passada temporada. Amb 383 punts, està en el top tin d'anotadores històriques del club, i enguany té a tir també aconseguir eixa fita en número de partits.

 

Per la seua banda, María Pina, també ha exhibit la seua millor versió en la seua primera temporada en el club. La jugadora internacional ha amitjanat 12,5 punts i 13,8 de valoració en lliga regular, i igual que Anna Gómez, no s'ha perdut cap partit al llarg de la temporada. El projecte de Valencia Basket continua donant passos amb l'objectiu de consolidar el gran treball de la seua estrena en la màxima competició i continuar creixent enguany amb l'al·licient de la competició europea.


TAGS: