Les jugadores de Valencia Basket trien els seus dorsals per a la temporada 2019-20

23/08/2019

Ja es coneixen els dorsals del primer equip femení del Valencia Basket per a la temporada 2019-20. Les jugadores que continuen respecte a la temporada passada repetixen dorsal. La nova capitana Anna Gómez, tornarà a lluir el #4, recolzada per Irene Garí que repetix amb el #6 i María Pina que portarà el #17 de nou. Marina Lizarazu podrà debutar esta temporada amb el seu número #9. Tamara Abalde continuarà amb el #11, Rebeca Cotano manté el #12 i el mateix ocorre amb Meiya Tirera que portarà el #13. També l'última a arribar, Joy Adams, manté el seu número #24.

 

Algunes de les noves incorporacions opten per un canvi en els seus dorsals habituals i altres mantenen el que els ha portat bona sort en les seues últimes temporades. Queralt Casas s'ha decantat pel 10, un dorsal que ja és habitual en la seua carrera, com es va poder veure l'any passat en l'Eurolliga i este estiu amb la selecció espanyola. Per la seua banda, Leticia Romero canvia el 3 que lluïa a Praga pel #20 per a esta temporada. La interior belga Jana Raman, ha triat el #42 per a la seua primera aventura com taronja, mentres que Julia Reisingerová s'estrenarà a València amb el #44 que ja lluïa quan va ser anomenada MVP de la final de la Lliga Dia.

 

Finalment, Lorena Segura, que l'any passat es convertira en la primera canterana taronja a ser inclosa en el Mur dels Somnis després de debutar enfront d'Araski, repetirà amb el #5. Al seu costat també podria tindre l'oportunitat una altra canterana com Laura Campos, que portarà el #7.


TAGS: