Valencia Basket llança el seu calendari on-line per a usuaris de Google i Outlook

30/08/2019

Amb motiu de facilitar el seguiment durant l'any de les dates i les hores de tots els partits de la present temporada, Valencia Basket ha realitzat una versió en línia del calendari de la pròxima temporada en el qual estaran inclosos tots els partits oficials tant masculins com femenins.

 

El calendari estarà disponible tant per a usuaris de google com per a usuaris de Outlook, seguint els passos que indiquem a continuació.

 

Esta nova eina, a més, permetrà actualitzar a l'instant els partits que confirmen el seu horari definitiu, o aquells de les altres tres competicions que puguen patir modificacions.

 

Enllaç que has de copiar

https://calendar.google.com/calendar/ical/veefrssbs0o4mlc1cmi30s5roo%40group.calendar.google.com/public/basic.ics

 

Estes són les instruccions que has de seguir per a instal·lar el teu calendari:

 

Còpia l'enllaç i afig-lo de forma manual al teu programa en la pestanya de “Afegir calendari”. Selecciona sempre l'opció “Afegir des d'Internet”, ja que en cas de no fer-ho d'esta manera, no se t'actualitzarà davant qualsevol novetat.

 

Un poc més d'ajuda? Te l'oferim ara mateix

 

Si eres usuari de Google Calendar

Entra a “Altres calendaris” i punxa a “Afegir altres calendaris”. Punxa en “Des d'URL”. Pega l'enllaç en blau que t'hem posat a dalt i prem a “Afegir calendari”

 

Si eres usuari de Outlook

Entra a la teua secció de “Calendari”, dóna-li botó dret a “Altres calendaris” i selecciona “Agregar calendari” i després “Des d'Internet”. Pega l'enllaç blau i dóna-li a acceptar.


TAGS: