J1 WC: Colom i Labeyrie s'estrenen amb victòria en el Mundial

01/09/2019

Els quatre jugadors que Valencia Basket té en la Copa del Món de la Xina ja han entrat en acció després de la disputa de tots els partits de la primera jornada de la primera fase de grups. Quino Colom i Louis Labeyrie es van estrenar amb victòria. L'espanyol amb contundència davant Tunísia (101-62). El francés després de contindre dues remuntades d'Alemanya per a acabar guanyant per 78-74.

No van tindre opcions en els seus partits ni Maurice Ndour ni Bojan Dubljevic. L'energia defensiva del nou ala-pivot taronja va ser una de les poques notes positives en la derrota del Senegal davant Lituània (47-101). El pivot va participar en el primer partit de Montenegro en una Copa del Món, que va ser una derrota davant Grècia per 85-60.

Quino Colom (Espanya)

3 punts i 2 assistències en 9 minuts davant Tunísia, incloent el triple que va obrir el parcial amb el qual Espanya li va donar la volta al partit

Pròxim compromís: Dilluns 2 de setembre, 14:30h vs. Puerto Rico

Maurice Ndour (Senegal)

8 punts, 2 rebots, 4 robatoris i 2 taps en 30 minuts davant Lituània. La seua energia defensiva va ser un dels pocs punts positius d'un Senegal superat en tot moment pel quadre bàltic.

Pròxim compromís: Dimarts 3 de setembre, 9:30h vs. Austràlia

Bojan Dubljevic (Montenegro)

5 punts, 5 rebots i 2 assistències en 22 minuts davant Grècia. Un dia històric per al bàsquet montenegrí en el qual la selecció hel·lena que no va donar opció i va deixar a la selecció de Dubljevic en 16 punts en la primera part.

Pròxim compromís: Dimarts 3 de setembre, 10:00h vs. Nova Zelanda

Louis Labeyrie (França)

1 rebot i 1 tap davant Alemanya. Tot i el 16-4 del primer quart i una nova reacció en el tercer quart, la selecció francesa va acabar patint per a sumar el primer triomf en el Mundial. La sang freda de Fournier va decidir el partit del costat gal.

Pròxim compromís: Dimarts 3 de setembre, 14:30h vs. Jordània