J2 WC: Colom i Labeyrie en segona ronda; Dubljevic i Ndour, millora sense premi

03/09/2019

La segona jornada ha deixat de nou dues victòries i dues derrotes per als jugadors del Valencia Basket en la Copa del Món. Quino Colom va millorar el joc de la Selecció Espanyola en els seus minuts en pista i l'equip nacional va segellar el seu bitllet a la segona ronda amb un triomf davant Puerto Rico per 63-73. Labeyrie va anotar dues cistelles en els menys de dos minuts que va estar en pista abans d'haver de retirar-se lesionat en la victòria de França per 64-103 davant Jordània.

Les seleccions de Maurice Ndour i Bojan Dubljevic van millorar en la segona jornada, però van tornar a caure derrotades. Senegal va aguantar en partit davant Austràlia fins a ben entrat el tercer quart, però va acabar derrotat per 81-68 i ja no té opcions de classificar-se per a la segona ronda. Montenegro va remuntar per a posar-se per damunt en l'últim quart en el seu partit davant Nova Zelanda, però van acabar caient per 83-93 malgrat les dobles figures de Dubi (13 punts i 12 rebots). Una derrota que unida a la victòria del Brasil deixa a Montenegro sense opcions d'avançar a la segona fase.

Quino Colom (Espanya)

2 punts i 2 assistències en 5 minuts davant Puerto Rico, amb un +9 per a la selecció en el seu temps en la pista

Pròxim compromís: Dimecres 4 de setembre, 14:30h vs. Iran

Maurice Ndour (Senegal)

13 punts, 3 rebots, una assistència i 2 robatoris en 30 minuts davant Austràlia.

Pròxim compromís: Dijous 5 de setembre, 9:30h vs. Canadà

Bojan Dubljevic (Montenegro)

13 punts, 12 rebots, 4 assistències i 4 robatoris en 33 minuts davant Nova Zelanda.

Pròxim compromís: Dijous 5 de setembre, 10:00h vs. Brasil