J3 WC: Colom i Labeyrie passen invictes; Dubljevic i Ndour, amb nous objectius

05/09/2019

L'última jornada de la fase de grups ha repetit el guió de les dues primeres. Victòries de França i Espanya que avancen a la segona ronda amb un 3-0 en el seu caseller. Bons partits dels nostres però derrotes del Senegal i Montenegro. Quino Colom va tornar a deixar bones sensacions en els seus minuts en pista al comandament de la Selecció Espanyola que va tancar la primera fase amb una victòria davant Iran per 73-65. Labeyrie no va poder jugar en el triomf de França davant la República Dominicana (56-90) per precaució a causa de les molèsties que arrossega en la part posterior de la cuixa esquerra.

Les seleccions de Maurice Ndour i Bojan Dubljevic han acabat la primera fase de grups sense conéixer la victòria i ara encararan una segona fase en la qual ja no opten al títol però on queda molt en joc. I que els portarà a acabar de competir el dilluns 9 de setembre, dia a partir del qual vindran a València per a incorporar-se a la pretemporada taronja.

Senegal va començar arrasant al Canadà en el primer quart, el partit es va equilibrar en el segon i els nord-americans ho van trencar en el tercer per a la selecció de Maurice Ndour (que va tornar a ser el millor dels seus amb 9 punts i 12 rebots) caiguera derrotada per 82-60. Senegal es mesurarà en la segona fase a Alemanya i Jordània amb un objectiu molt clar: acabar com la millor de les seleccions africanes i segellar el seu bitllet directe als Jocs Olímpics de Tòquio.

Montenegro va lluitar el seu partit davant el Brasil i va arribar a acostar-se a un a quatre minuts del final però va acabar perdent el partit per un marcador final de 84-73. La selecció de Dubljevic passa amb 0-3 a la fase de classificació entre el 17 i el 32, en la qual també necessiten fer un bon paper per a classificar-se per al Preolímpic. Montenegro s'enfrontarà en esta segona ronda a Turquia i el Japó, amb l'objectiu d'aconseguir una de les 16 places per al Preolímpic que esperen als equips millor classificats en esta Copa del Món que no l'aconseguisquen de forma directa.

Quino Colom (Espanya)

2 punts, 2 rebots i 2 assistències per a 6 de valoració en 9 minuts davant Iran. Acaba la primera fase amb una mitjana de 2,3 punts i 2 assistències, però amb una incidència positiva en el seu temps en pista de +28 en els tres partits de la primera fase de grup. Una xifra que li convertix en el millor d'Espanya i el huité millor del torneig en l'estadística +/- per 40 minuts.

Partits en la segona ronda:

Divendres 6 de setembre, 14:30h vs. Itàlia

Diumenge 8 de setembre, 14:30h vs. Sèrbia

Louis Labeyrie (França)

La Federació Francesa va anunciar que Labeyrie no anava a jugar davant la República Dominicana per precaució a causa d'unes molèsties que arrossegava en la cuixa esquerra i que ja li van fer retirar-se del partit de la passada jornada

Dissabte 7 de setembre, 14:00h vs. Lituània

Diumenge 9 de setembre, 14:00h vs. Austràlia

Bojan Dubljevic (Montenegro)

10 punts, 4 rebots i 3 assistències en 23 minuts davant el Brasil. Dubi ha acabat la primera fase de la competició amb una targeta de 9,3 punts, 7 rebots, 3 assistències i 12,7 de valoració

Partits en la fase del 17-32 lloc:

Dissabte 7 de setembre, 13:30h vs. Turquia

Diumenge 9 de setembre, 9:30h vs. el Japó

Maurice Ndour (Senegal)

9 punts, 12 rebots i una assistència en 30 minuts davant el Canadà. Maurice acaba els tres partits de la primera fase de grups amb una mitjana de 10 punts i 5,7 rebots per a 8,7 de valoració.

Dissabte 7 de setembre, 14:00h vs. Alemanya

Diumenge 9 de setembre, 10:00h vs. Jordània