J5 WC: Colom i Labeyrie esperen els quarts; Dubljevic i Ndour acaben la participació en el torneig

09/09/2019

L'última jornada de la segona ronda ens ha deixat a dos dels nostres jugadors esperant el seu partit de quarts de final, mentre que els altres dos ja han acabat una destacada actuació en el torneig i s'incorporaran als entrenaments del nostre equip al llarg d'esta setmana. Espanya va guanyar amb un partidàs a Sèrbia per a passar a quarts com a primera de grup sense presència de Quino Colom. França va sumar la seua primera derrota de la competició en caure en un partit molt ajustat davant Austràlia per 98-100 per a passar com a segons de grups i creuar-se amb els Estats Units en els quarts de final. Louis Labeyrie no va participar en este partit per precaució.

 

Montenegro va tancar la seua participació en el torneig sumant la primera victòria de la seua història en la Copa del Món en imposar-se al Japó per 65-80 amb 10 punts i 6 rebots de Dubljevic. El balanç de 1-4 en el torneig de la selecció de Dubi no li permet obtindre plaça per al Pre-Olímpic. Tampoc estarà en el Pre-Olímpic excepte invitació de la FIBA Senegal, al qual se li va escapar l'oportunitat de sumar la seua primera victòria en la Copa del Món després de perdre davant Jordània (79-77) en un encontre en el qual Maurice Ndour va tindre un protagonisme inferior a l'habitual (només 11 minuts en pista).

 

Quino Colom (Espanya)

No va jugar en el partit davant Sèrbia

Partit de quarts de final

Dimarts 10 de setembre, 15:00h vs. Polònia a Xangai

 

Louis Labeyrie (França)

La Federació Francesa va anunciar abans del partit que Labeyrie no anava a jugar davant Austràlia per precaució ja que està passant un “procés de reatletizació” després de les molèsties que va tindre en la cuixa esquerra.

Partit de quarts de final:

Dimecres 11 de setembre, 13:00h vs. Estats Units en Dongguan

 

Bojan Dubljevic (Montenegro)

10 punts, 6 rebots i 2 assistències en 19 minuts davant el Japó. Dubljevic ha tingut una actuació molt rellevant amb la seua selecció, amb unes mitjanes de 10 punts, 7,2 rebots, 2,6 assistències i 1,4 robatoris per a una mitjana de 13,4 de valoració en els cinc partits que ha disputat en esta Copa del Món.

 

Maurice Ndour (Senegal)

4 punts i un robatori en 11 minuts en pista davant Jordània. Maurice ha sigut el millor d'esta selecció africana en la Copa del Món, amb una mitjana de 10,2 punts, 4,2 rebots, 2 robatoris i 1,4 assistències en 27 minuts de mitjana.


TAGS: