A la venda les entrades per al partit de presentació davant San Pablo Burgos (diumenge 15, 17:45h)

10/09/2019

Valencia Basket posa a la venda des d'este moment les entrades per al seu partit de presentació, corresponent al XXVI edició del Trofeu Ciutat de València, que es disputarà el diumenge 15 de setembre. Els homes de Jaume Ponsarnau s'enfrontaran al San Pablo Burgos en el que serà la primera oportunitat de vore al nou projecte taronja en la temporada 2019-20. Els actes previs començaran a partir de les 17.45 hores, amb l'eixida a pista de tots els equips de L’Alqueria del Basket i la presentació individualitzada de les jugadores del primer equip femení i els jugadors del primer equip masculí. El partit davant els burgalesos té el seu inici previst per a les 19.00 hores. Les entrades ixen a la venda des d'un preu de 15 euros.

 

Grada Fons

15 euros

Grada Lateral

15 euros

Cistella

20 euros

Preferent

25 euros

Tribuna Corba

30 euros

Tribuna Lateral

30 euros

Tribuna Central

40 euros

VIP

80 euros

 

Pots comprar les teues entrades en les oficines de Valencia Basket situades en el pavelló de la Fonteta (Avinguda Germans Maristes, 16) en horari de 9.30 a 14.00 i de 16.00 a 20:00h de dilluns a divendres, a més d'en els dies de partit fins a la finalització del xoc o a través de la nostra pàgina web oficial.

 

Una entrada gratis per cada abonament femení

Repetint la iniciativa de la passada temporada, tots els posseïdors d'un Abonament Femení del Valencia Basket podran retirar de forma gratuïta en les oficines del Club una entrada per a poder gaudir dels actes i del partit del diumenge sense cap cost addicional. Per a recollir estes localitats (a raó de una entrada per Abonament Femení), els interessats hauran d'acudir a les oficines de Valencia Basket (situades en el propi pavelló de la Fonteta) i presentar el seu Abonament Femení entre el dimecres 11 a les 13.00 hores i el divendres 13 fins a les 20.00 hores.

 

Allibera o cedix el teu seient

El Club vol recordar als posseïdors de passes combinats de temporada que no vagen a ocupar les seues localitats en este encontre que poden alliberar-les per a la venda lliure o cedir-les i d'eixa forma donar-li l'oportunitat a un altre afeccionat perquè done el seu alé a l'equip en cada partit.

 

Com allibere o cedisc la meua entrada?

Els abonats poden alliberar o cedir la seua localitat per a aquest partit fins a dues hores abans del començament de la trobada.

 

Els primers passos són els mateixos per als dos procediments

 

1.    Entra a la web oficial de Valencia Basket

2.    Busca i accedix a “Entrades i abonaments”

3.    Punxa a la pestaña “On-line”

4.    Entra en “Zona Personal”. Posa el teu e-mail i contrasenya en els espais habilitats per a açò. Si encara no t'han assignat una contrasenya associada al teu correu electrònic, has de sol·licitar-la cridant a les Oficines de Valencia Basket al número 96 395 70 84 (de 9:30h a 14:00h i de 16:00h a 20:00h)

5.    Dins de “Zona Personal”, busca la pestanya amb el nom “Zona Abonaments” que apareixerà a l'esquerra de les teues dades personals i fes clic en ella

6.    Quan aparega el teu llistat d'abonaments vigents, clica en “Eventos” dins de l'abonament que desitges alliberar.

 

Si vols alliberar l’abonament

7.    Apareixerà en eixe moment el llistat de partits disponibles. Punxa a “Alliberar” per a posar el teu seient en venda lliure per al partit que hages seleccionat

 

Si vols cedir l’abonament

7.    Apareixerà llavors el llistat de partits disponibles i punxa a CEDIR

 

Tindràs dues opcions:

- Escriu l'e-mail de la persona la que vullgues enviar l'entrada

 

- No escrigues cap e-mail i prem CONTINUAR. Esta entrada es generarà i s'emmagatzemarà en la teua Zona Personal

 

Quins beneficis té alliberar el meu seient?

A més d'ajudar al fet que la Fonteta present el millor aspecte possible en un gran partit, alliberar el seient també té un benefici per a l'abonat que decidix usar esta opció. Si alliberes el teu passe abans de dues hores abans d'eixe partit, obtindràs un descompte que s'aplicarà a l'abonament de la pròxima temporada. En cas de no renovar l'abonament, eixe descompte es perdrà de manera definitiva. La relació de descomptes segons sectors és la següent:

 

Descompte

 

Grada Fons/Lateral

4 €

Cistella

5 €

Preferent/Tribuna Corba

7 €

Tribuna Lateral

8 €

Tribuna Central

10 €

VIP

20 €

 

Els descomptes per este tipus de promoció no podran superar el 70% del preu del teu abonament de la temporada següent.


TAGS: