Ndour: “Estic desitjant jugar enfront de la #FamíliaTaronja, m'encanta l'energia de la Fonteta”

10/09/2019

Un dia després d'acabar la seua participació en la Copa del Món, Maurice Ndour ja està a València per a incorporar-se al grup del nostre primer equip masculí. Preguntat per les seues motivacions per a triar l'opció de Valencia Basket, l'ala-pivot senegalés revela que “sé que València és una gran organització, una de les millors a Espanya i a Europa. Ja només per eixe fet em sentia molt còmode venint ací. I encara no havia estat ací i ja m'han demostrat molt d'afecte. I això et dóna una idea del que és l'organització i el genials que són. Estic molt emocionat i no puc esperar per a començar a jugar amb el taronja i blau”.

 

Ndour té molt clar el que pot aportar a un equip que ja porta dues setmanes en marxa: “Vaig parlar un poc amb l'entrenador fa un parell de mesos i em va dir breument el que vol de mi. Crec que tothom sap el que puc aportar al meu equip. La meua energia en defensa, la meua habilitat per a poder obrir el camp i trobar als meus companys en atac i fer-lo més fàcil per a tot el món. He vingut ací amb la mateixa mentalitat amb la qual he estat jugant anteriorment. Probablement ara ha de pujar encara més el nivell perquè jugarem l'Eurolliga”.

 

Maurice va jugar la passada temporada a la Fonteta en les semifinals de l'Eurocup i té molt clar el que més recorda d'aquell partit: “Definitivament l'afició. L'ambient en les graderies és increïble, els aficionats realment són una #FamiliaTaronja. Estic desitjant jugar davant d'ells. M'encanta l'energia de la Fonteta”.


TAGS: