Pinturas Isaval posa el color i el ritme en la presentació davant San Pablo Burgos

12/09/2019

L'empresa valenciana Pinturas Isaval, patrocinador de Valencia Basket durant les últimes sis temporades, repetirà com a patrocinador oficial del partit de presentació corresponent a la XXVI edició del Trofeu Ciutat de València per a convertir este primer contacte amb l'afició en una festa. Les portes s'obriran a les 17.00 hores i després de l'animació musical a càrrec dels “Pájaros del Folk”, a les 17:45h està previst el començament dels actes de presentació. I a les 19.00 hores, el primer partit del Valencia Basket enfront de la seua afició amb l'enfrontament de l'equip masculí davant el San Pablo Burgos. Pinturas Isaval ha reforçat els seus racons de la Pintura amb pintacares i tatuatges temporals per als més xicotets, ha preparat un concurs a través de les Xarxes Socials per a guanyar una camiseta de l'equip femení i fins a 45 litres de pintura. Es repartiran a les graderies centenars de camisetes, pilotes i clauers. I a més del color, Isaval posarà la banda sonora i el ritme al partit amb les actuacions que amenitzaran la prèvia i les aturades del partit davant els burgalesos.

 

Busquem finalistes per a guanyar una camiseta oficial i molt més

Les xarxes socials de Valencia Basket tornaran a ser el lloc indicat per a triar als dos seguidors del nostre equip que competiran sobre el parquet de la Fonteta entre el primer i el segon quart de l’encontre davant els burgalesos per a portar-se el premi que Isaval ha preparat per a este partit: una camiseta oficial del nostre primer equip femení, que li serà entregada al guanyador per una de les nostres jugadores professionals. Però les opcions de guanyar no es queden ací. El guanyador d'este primer concurs tornarà a eixir a la pista en la segona meitat per a competir en un joc en el qual podrà guanyar fins a 45 litres de pintura de Isaval totalment gratis.

 

Ja està en xarxes una publicació en la pàgina oficial de Facebook del Valencia Basket amb una pregunta. Entre tots aquells que contesten de forma encertada es triaran a l'atzar dos finalistes que es donaran a conéixer a les quatre de la vesprada del divendres. Tots dos finalistes hauran de complir tots els requisits per a participar i ser validats durant la següent hora a ser triats. A tots ells se'ls enviarà un missatge privat en el mateix Facebook, que hauran de contestar amb un telèfon de contacte abans d'una hora. Si no ha sigut possible contactar, passada l'hora, es recorrerà als suplents triats.

 

Tatuatges del Valencia Basket i pintacares per als més xicotets

El Racó de la Pintura de Isaval ja és tot un clàssic de les prèvies de les trobades a la Fonteta. I en la prèvia del partit del diumenge augmentarà la seua activitat per a fer les delícies dels més xicotets. Fins a 8.000 tatuatges esperen en l'entrada per a gravar-te en la pell per unes hores motius relacionats amb el nostre Club com el logo del Valencia Basket, trofeus que hem guanyat en la nostra història o frases molt taronja. A més, també hi haurà pintacares per a preparar-se de la millor manera per al primer partit de la temporada.

 

#SorollFonteta amb els aplaudidors de Isaval

Els aficionats que assistisquen a l’encontre trobaran en els seus seients un dels 8.000 aplaudidors personalitzats que Pinturas Isaval ha preparat per a pujar el volum de la Fonteta i que l'equip puga sentir el suport de la seua afició en este primer partit de la temporada en casa. No oblides plegar el teu aplaudidor per a no parar de fer soroll des del salt inicial fins a la botzina final!

 

Concursos i regals en els temps morts

La diversió no es deté a la Fonteta quan la pilota es pare. Durant els temps morts del partit es repartiran en les graderies centenars de regals com a camisetes, pilotes i clauers de Pinturas Isaval des del seu cotxe tematitzat. A més es realitzaran diferents jocs en els temps morts que obsequiaran als guanyadors amb productes d'esta marca. I tampoc faltarà en la vesprada del dissabte el zeppelín de Isaval, que durant tot el partit recorrerà el cel de la Fonteta.

 

Pinturas Isaval posa el ritme a la vesprada del diumenge

A més de totes les iniciatives esmentades, Isaval també s'encarregarà de les actuacions que amenitzaran la vesprada del diumenge a la Fonteta. Abans que comencen els actes de presentació i en el descans del partit davant el San Pablo Burgos hi haurà una actuació del grup “Los pájaros del Folk”. I en l'aturada entre el tercer i l'últim quart, els balls de “Ker Casa Àfrica” no deixaran que el ritme i les pulsacions baixen en cap moment.


TAGS: