Queralt Casas: “Ja comence a sentir-me com en casa”

12/09/2019

La internacional espanyola Queralt Casas (1.78m, Girona, 18/11/92, 26 anys) ha sigut presentada com a jugadora taronja en la seu de Teika, en l'Edifici Europa situat en l'Avinguda d'Aragó número 30. La jugadora ha comptat amb la companyia de Vicente Solá, president del club, i de Nicolás Barber, Director Gerent de Teika.

 

Va ser precisament Nicolás Barber el que va obrir l'acte donant-li la benvinguda a la protagonista. “Fa uns anys apostarem pel projecte de tornar a posar el bàsquet femení en el més alt. Gràcies a Déu vam tindre la fortuna que València Basket també creia que això era possible. La nostra col·laboració va començar en Lliga Femenina 2 i hui estem ací. S'han complit els objectius i inclús per damunt. A esta temporada li demane salut i que no hi haja lesions i també que disfrutem molt de la temporada. Queralt, benvinguda a la Família Taronja i a la Cultura de l'Esforç. Estàs en el millor equip del món”, explicava.

 

Després va arribar el torn de Vicente Solà, que va agrair a Teika l'esforç i compromís amb el club, tant en les últimes temporades com a l'hora de cedir les seues instal·lacions per a albergar l'esdeveniment i d'allargar la seua col·laboració fins a 2022. També li va donar la benvinguda a la protagonista. “Volem continuar creixent, assentant-nos en l'elit nacional, i competint per primera vegada a Europa. Jugadores com Queralt, ajudaran a això. La seua experiència a pesar de la joventut que té, la seua ràpida evolució i el treball que l'ha caracteritzat sempre, són un exemple per a tots els nostres xiquets i xiquetes de L’Alqueria del Basket. Queralt, espere que estigues tan il·lusionada amb la teua arribada com nosaltres de poder comptar amb tu en el nostre segon projecte. Estic convençut de que la Família Taronja t'acollirà ràpidament, i et farà sentir com a casa”, deia.

I finalment va arribar el moment d'escoltar a Queralt Casas. La jugadora es va mostrar amb ganes d'esta nova etapa. “En tres setmanes ja he pogut notar el que significa formar part d'esta família. Ja comence a sentir-me com a casa. Vull agrair a tots el tracte, que m'han acollit molt fàcil, ràpid i bé. Vull agrair a Teika el tracte constant a l'esport femení. I a València Basket dir-li que estic molt feliç de que hagen comptat amb mi per a un projecte tan ambiciós. I en nom de totes les meues companyes agrair el tracte, totalment igualitari al masculí, que se li dóna a l'esport femení”, concloïa.

 

Teika, tres anys més d'aposta per l'esport femení

L'empresa, referència en el món del vending, es caracteritza, més enllà d'apostar per productes frescos, naturals i equilibrats per a les seues màquines expenedores, per un suport constant a l'esport femení. Han format part de la família taronja des que el projecte femení visquera la seua segona temporada en Lliga Femenina 2, sent peça important en l'ascens i la reeixida primera temporada en l'elit. La col·laboració ara, s'estendrà tres temporades més, fins a 2022, i inclourà també a tots els equips femenins de pedrera i escola.


TAGS: