Teika seguirà amb el Valencia Basket femení fins a 2022

12/09/2019

València Basket i Teika han anunciat este matí la renovació del seu acord de patrocini durant la presentació de la jugadora Queralt Casas en la seu de l'empresa de vending en l'Edifici Europa de València. Teika continuarà col·laborant amb el club taronja fins a 2022, durant tres temporades més.

 

L'empresa, referència en el món del vending, es caracteritza, més enllà d'apostar per productes frescos, naturals i equilibrats per a les seues màquines expenedores, per un suport constant a l'esport femení. Han format part de la família taronja des que el projecte femení visquera la seua segona temporada en Lliga Femenina 2, sent peça important en l'ascens i la reeixida primera temporada en l'elit. La col·laboració ara, s'estendrà tres temporades més, fins a 2022, i inclourà també a tots els equips femenins de pedrera i escola.

 

Nicolás Barber, Director Gerent de Teika, ha assegurat que” tots estos projectes d'esport femení on es cuiden els valors d'igualtat, esforç i superació, nosaltres estarem com a empresa ací. El nostre ullet preferit és el València Basket femení. La nostra relació va començar fa dos temporades, en LF2, aconseguim ascendir en Lliga DIA. L'any passat vam estar recolzant en la Lliga DIA. Arribem a una nova temporada, hem decidit que el compromís siga a mig-llarg termini. Hem firmat un acord de col·laboració per tres anys, no sols per al primer equip sinó també per a tota la cantera i escola femenina del club. Som un patrocinador exclusivament d'equips femenins”.

 

Vicente Solá ha agraït l'aposta de Teika perquè "és constant amb el nostre equip femení i amb l'esport femení en general. És un exemple del convenciment en el potencial de la dona. Heu compartit amb nosaltres els èxits del nostre equip femení i tenim moltes ganes de continuar disfrutant amb vosaltres d'este camí que tantes alegries ens està donant. Per este motiu volem anunciar que Teika i València Basket han estés l'acord de patrocini per tres temporades més. Esperem que siguen moltes més les que caminem junts".


TAGS: