Atmósfera Sport renova el seu compromís amb Valencia Basket fins a 2022

13/09/2019

Valencia Basket Club i Atmósfera Sport han arribat a un nou acord de col·laboració, perquè este grup d'establiments de distribució de material esportiu continue formant part de la família de patrocinadors del Club taronja les tres pròximes temporades, fins al final de la campanya 2021-22.

 

La renovació d'esta vinculació, que va començar l'any 2013, s'ha escenificat este matí en l'establiment que Atmosfera Sport té en el número 3 de l'Avinguda Pais Valencià d'Alaquàs durant la presentació de l'ala-pivot Maurice Ndour com a nou jugador del Valencia Basket. A este esdeveniment han acudit el director general d'Atmosfera Sport Jose Ramón Manzanares i el president de Valencia Basket Vicente Solà.

 

A més dels suports habituals en la publicitat estàtica i les pantalles LED de la Fonteta, Atmosfera Sport mantindrà el seu privilegiat espai en les camisetes oficials de joc del Valencia Basket en les competicions nacionals tant del primer equip masculí com del femení, amb el seu logo apareixent baix dels dorsals en la part posterior de les camisetes. I també tindran presència en els equipaments dels equips de L’Alqueria del Basket.

 

En l'acte d'este matí, ha sigut el mateix Jose Ramón Manzanares el que ha obert el torn d'intervencions assenyalant que “són ja set anys els que estem treballant amb Valencia Basket i vull agrair-los que permeten que un grup que va nàixer fa 30 anys a València i que simbolitza el xicotet comerç puga estar al costat d'un equip que en este temps ha aconseguit dos EuroCups i un títol de Lliga. Una cosa que per a nosaltres és un somni important. Els valors de la Cultura de l'Esforç són paral·lels als del nostre grup, tals com el compromís, la unitat, la humilitat o l'actitud”.

 

El president taronja Vicente Solá ha obert la seua intervenció per a agrair a Atmosfera Sport la cessió d'un dels seus establiments per a realitzar esta roda de premsa i ha aprofitat per a recordar que “des que començarem la nostra relació amb Atmosfera Sport hem mantingut una fluida relació que ha passat més enllà del pla comercial i que s'ha convertit en una relació personal de la qual ens sentim molt orgullosos. És per això que estem encantats de continuar comptant amb Atmosfera Sport com a patrocinador oficial per a les tres pròximes temporades”.

 

Per a escenificar l'ampliació d'este compromís, Solá li ha fet entrega a José Ramón Manzanares d'una camiseta oficial amb el nom d'esta empresa i el text 2019-2022 en referència a la durada del nou compromís entre les dues parts.


TAGS: