Number 16 School, nou col•laborador tècnic acadèmic del Valencia Basket

16/09/2019

Valencia Basket ha arribat a un acord amb l'acadèmia d'anglés Number 16 School perquè es convertisca en col·laborador de l'entitat taronja durant la temporada 2019-20, per la qual cosa s'unix i amplia la gran família de patrocinadors i col·laboradors del Club.

 

El contracte ha sigut rubricat per Sergio Sampietro, CEO de Number 16 School i per Paco Raga, conseller delegat del Club taronja. En virtut d'este nou acord, Number 16 School es convertix en “col·laborador tècnic acadèmic” del Valencia Basket. Una nova aliança de la qual es poden aprofitar els abonats del nostre Club, ja que les persones que certifiquen que són part de la família de Valencia Basket tindran matrícula gratuïta i un 10% de descompte en cada mensualitat o servei.

 

El logotip del nou col·laborador taronja apareixerà en diversos suports durant els partits dels dos equips professionals del Valencia Basket a la Fonteta. L'aposta de Number 16 School per Valencia Basket prové d'un sentiment de plena identificació amb els valors del club, per a sumar el nostre gra d'arena al futur del planter i per la influència de l'anglés en el món basket.

 

Després de la seua experiència prèvia a Saragossa i Madrid, Number 16 School va aterrar a València al setembre de 2018 amb l'obertura de la seua acadèmia d'anglés a la nostra ciutat, situada en ple centre, al carrer de la Pau, 33. I va portar amb si la fórmula que havia convertit les seues classes en una cosa de la que tot el món parla en el sector gràcies al seu professorat 100% nadiu i un mètode propi per a ensenyar la llengua anglesa. També són el lloc perfecte per a preparar-te per als teus pròxims reptes acadèmics, ja que són centre preparador d'exàmens oficials. Les seues exclusives instal·lacions amb servei de pàrquing oferixen classes adaptades a tots els nivells (començant des de zero, xiquets, avançats, empreses…) sense perdre l'essència i l'esperit singular que fa únic i inconfusible l'estil de Number 16 School.


TAGS: