Quino Colom: “L'or va ser històric, ara vull enganxar-me el més ràpid possible al Valencia Basket”

17/09/2019

Quino Colom ha arribat este migdia a València amb el major premi que podia portar-se des de la Copa del Món de la Xina, la medalla d'or. El nou base taronja ha destacat només baixar-se del tren que “ja tenia ganes d'estar ací. la Xina ha sigut una experiència molt bonica però portàvem allí molts dies. Ha costat una miqueta però al final la recompensa és molt bona i estic molt content. Amb ganes de començar ací amb bon peu i molt il·lusionat d'estar ací a València”.

 

Preguntat pel seu estat físic després d'un torneig tan dur, Colom reconeix que “més que cansats per la celebració, hem viatjat moltíssim en els últims dies. Este Mundial ha sigut històric però hi ha hagut molts viatges. Vull descansar un parell de dies, conéixer un poc el que han estat fent els companys en la pretemporada i intentar enganxar-me el més ràpid possible a l'equip. I vore si ja puc ajudar per a este cap de setmana que tenim un repte bonic i important”.

 

Quino va ser un dels jugadors importants en les Finestres FIBA en les quals la selecció va aconseguir el seu bitllet per a la Copa del Món i tirant la vista arrere recorda que “ha sigut un camí molt llarg però també molt bonic. Al final se'm va donar l'oportunitat amb les Finestres. Sé que van ser molt polèmiques però crec que vaig aprofitar bé l'oportunitat. I al final ha tingut el seu recompensa, molt content de com ha acabat tot. Al final un or en un Mundial és una cosa històrica i estic molt content de formar part d'esta cita tan important”.

 

En quatre dies Valencia Basket començarà la lluita pel primer títol oficial de la temporada amb la disputa de la Supercopa Endesa. Un torneig en el qual Quino Colom intentarà “seguir amb la ratxa. Aconseguir guanyar dos partidets més i un altre títol, estaria bé començar així. Intentaré enganxar-me l'abans que puga al ritme que tinga l'equip. He anat continuant molt la pretemporada com és obvi i natural, he anat informant-me un poc del que han anat fent i espere l'abans que puga intentar adaptar-me i ajudar l'equip en el que puga”.


TAGS: