Dos partits per Teledeporte i un per Twitter FEB en les 6 primeres jornades de Valencia Basket

19/09/2019

La Federació Espanyola de Bàsquet ha donat a conéixer les retransmissions de Teledeporte i Twitter FEB de les 6 primeres jornades de la Lliga Dia. Valencia Basket veurà com 3 dels seus 6 partits són retransmesos a través d'una d'estes dos plataformes.

 

El primer d'ells, ja conegut, serà el que òbriga la competició. Valencia Basket es mesura a Spar Citylift Girona en l'Open Day de Saragossa el dia 28 a les 13:15h i el partit es podrà veure a través de Teledeporte. El mateix ocorre amb la jornada 5. El partit que mesurarà a Perfumerías Avenida i l'equip taronja, canvia a les 18h del diumenge dia 20 d'octubre, de manera que també serà retransmés a través de la mateixa plataforma.

 

Finalment, el primer partit a casa de la competició es podrà seguir per streaming a través del compte oficial de Twitter de la Federació Espanyola de Bàsquet (@baloncestoESP). El partit, a les 19:15h del dia 05 d'octubre, enfrontarà a Valencia Basket i Durán Maquinària Ensino. La resta de partits, a domicili front Araski el 09 d'ocubre a les 19:30h, a casa enfront de Campus Promete amb horari per confirmar i a casa enfront de Gernika el dia 26 a les 19:15h, es podran seguir per streaming a través de Canal FEB.


TAGS: